Share

Maria Tv, prima televiziune dedicata credinciosilor catolici, a inceput sa emita. Unde poate fi vizionata


Maria Tv, primul post de televiziune catolic din România, emite de sâmbătă, 11 aprilie 2020, în reţeaua naţională de televiziune prin cablu Digi (Rcs-Rds).

Anunţul a fost făcut de pr. Doru Popovici, directorul de programe Radio Maria România, în 9 aprilie 2020, atât pe site-ul Radio Maria, cât şi pe pagina de facebook a aceluiaşi post de radio: “Pe 9 aprilie 2020, ziua comemorării instituirii sfintei Euharistii din Joia Sfântă şi totodată ziua preoţiei, am trăit un moment istoric pentru Biserica Catolică! Din bunăvoinţa lui Dumnezeu şi prin participarea oamenilor de bunăvoinţă, s-a deschis o nouă cale de har pentru sufletele românilor de pretutindeni. Este vorba despre postul de televiziune catolic Maria Tv, care va transmite începând de sâmbătă, 11.04.2020, în reţeaua naţională de televiziune Rcs-Rds. Să fie totul spre slava lui Dumnezeu şi împărtăşirea sufletelor din harul său!”

Celebrările din Noaptea de Înviere, de la catedrala “Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iaşi, vor fi primele care se vor transmite pe acest post, cu ncepere de la ora 21.00. De asemenea, se va transmite şi sfânta Liturghie din Duminica Învierii, de la ora 11.30.



Postul Maria Tv va putea fi vizionat si
pe site-ul Telenet, AICI


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu