Share

Decizie CNA: 6TV se inchide

CNA a decis in cursul sedintei de astazi, 14 mai 2020, să nu mai prelungească licența postului 6TV. Astfel, televiziunea se va inchide zilele urmatoare, mai exact in 19 mai, când va expira licența actuală obținută în anul 2011. Decizia prin care a fost refuzata prelungirea licentei 6TV a fost aprobata in unanimitate de voturi.

In timpul sedintei CNA, membrii forului audiovizual au sustinut ca 6TV si-a mintit constant telespectatorii, acuzand televiziunea ca promoveaza cospirații, emisiuni cu tarot, reclame la slujbe cu vindecări miraculoase sau reclame nemarcate la medicamente.

După vot, Consiliul le-a transmis celor doi reprezentanți ai 6TV prezenti la sedinta, Olga Croitoru - asociat unic și Florentin Cornel Croitoru - administrator, că pot reveni cu un nou proiect de televiziune, care să respecte legea.

Televiziunea 6TV despre care reprezentantii sai sustin ca este despre spiritualitate, dezvoltare si misterele sanatatii, este posibil sa isi continue emisia si dupa data de 19 mai, insa doar online





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu