Share

6 TV Live Online

Enisiuni inregistrate: https://www.youtube.com/channel/UCWtYfI4WDxjjOmepETLkO2Q/videos

Apasati butonul play



Sursa: http://6tv.chrominance.ro/6tv/











6 TV este o televiziune generalista care a fost lansata in data de 13 ianuarie 2011, urmare a deciziei CNA de acordare a licentei audiovizuale.
Dintre emisiunile cele mai importante ale 6 TV amintim "Astre si destin", "Zodiacul chinezesc", "Teoria Conspiratiei", "O minte sanatoasa intr-un corp sanatos", "Tainele intelepciunii", "Intre spatiu si timp", "Realitatea juridica", "Bursa de sanatate" sau "Cerasela Show". In data de 14.05.2020 CNA a decis să nu mai prelungească licența postului 6TV. Astfel 6TV s-a inchis in 19 mai 2020, data expirarii licentei. Motivele invocate de membrii CNA pentru a nu prelungi licenta au fost acelea ca 6TV si-a mintit constant telespectatorii, televiziunea fiind acuzata ca promoveaza conspirații, emisiuni cu tarot, reclame la slujbe cu vindecări miraculoase sau reclame nemarcate la medicamente. 6TV continua sa emita online - https://www.youtube.com/channel/UCWtYfI4WDxjjOmepETLkO2Q/videos


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

40 comentarii:

  1. Buna Seara ! Doamana Lena Horvat minte cu nerusinare!!!! In primul rand ochii ei sunt caprui chemati un oftalmolog sa va convingeti! ea are lentile albastre ! nu a facut nici o faculatate a lucrat ca prostituata in Austria ! a mintit in povestea cu Daniel si acum continua! pt D-zeu nu mai ii faceti publicitate unei femei mincionase !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai invitati asemenea cretine acolo. Va descalificati.
    Mircea

    RăspundețiȘtergere
  3. V-am trimis un e-mail pe adresa de contact, acum o mie de ani. Intrebam CE PRODUCTIE este filmul serial "La Vendetta", ce etnie sunt actorii, ce limba se vorbeste. Pur si simplu nu il pot urmari daca nu identific nimic. Se vede ca este facut din saracie, astfel incat nu se dau indicii in privinta orasului, firme, etc. Evident ca nu am primit raspuns, dar poate acum, cu un comentariu la vedere...

    RăspundețiȘtergere
  4. PEEEENIIIIBIIIILLLL!
    Asa numitul psiholog din emisiunea :"De vorba cu psihologul". Banuiesc ca citeste de pe prompter si in acest caz este cel putin dislexic. Nu conteaza, tot nu citeste nimeni comentariile. Si daca le citeste, ce daca?

    RăspundețiȘtergere
  5. "La Vendetta" - productie Filipine.Limbi vorbite: Filipino, Tagalog, Engleza

    Exista si un site: http://www.gmanetwork.com/entertainment/shows/la-vendetta

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Anonimului pentru informatie; bine ca se mai uita cate cineva pe comentarii, altfel, Dumnezeu cu mila.
    m-am linistit-titlul era italian, figurile asiatice iar limba e un amestec de ceva foarte ciudat. Multumesc inca o data si pentru acordul in ceea ce priveste "psihologul".

    RăspundețiȘtergere
  7. Saracul Norman Winston!!!! Vai de capul ei de subtitrare: fie din alt film, fie niciuna!
    Minimum de informatie culturala: s-au vandut la chioscurile de ziare DVD-uri cu filmele lui.
    Zau, intelegem saracia dar nu si bataia de joc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnul antrenat de Maharishi, cel cu MT, ori antrenat de Familia Stoian, spune niste lucruri de iti sta mintea in loc. Intamplator sunt aceeasi generatie cu domnul respectiv si din punctul meu de vedere (nu numai) ar fi una din cele mai mari greseli sa aderi la chestia asta, ca si la Sahaja Yoga. Doamnele-gazda ar fi trebuit sa se intereseze mai indeaproape de cetateanul Maharishi si toata povestea lui. N vorbesc de ce s-a intamplat in Romania, e alta poveste ci efectiv, care este afacerea. Macar sa poata pune intrebari ca lumea.

    RăspundețiȘtergere
  9. "Cum ne educam copiii"-inca o super penibilitate; nu cred ca dom' profesor stie ce spune ori ca moderatorul stie despre ce sa vorbeasca. Numai faptul ca pomeniti mereu de "sistemul de invatamant" unde trebuie si nu trebuie arata ca zburati peste subiect si ati pierdut demult directia. Demult nu am mai auzit un asemenea limbaj de lemn aglomerat pe secunda. Multumim in ce priveste invitatia de a suna, dar zau, cu cine sa vorbim? Nu e nimeni pe acolo, pe dupa sticla.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iar l-ati injurat pe Norman Winston! Subtitrarea este anapoda,cel putin in contratimp cu ce se spune. Dar nu cred ca sunteti alfabetizati ca sa silabisiti comentariile

    RăspundețiȘtergere
  11. Dan Diaconescu este sagetator; banuiesc ca emisiunea e redfuzata a mia oara; poate intre timp v-ati lamurit

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe banda de jos: Extraterestii conduc lumea- se scrie du 2 de i.
    Vai de capul nostru...

    RăspundețiȘtergere
  13. La Calatorii prin timp: Total gresita interpretarea in ceea ce priveste maimuta. mai cititi putin din Ramakrishna, din Hinduism si legenda sutrelor budiste din China.

    RăspundețiȘtergere
  14. Profetii despre trecut daca este conversatie, apoi sa fie. Dna Ingrid Baciu, bine ar fi sa fiti politicoasa- lasati oamenii sa vorbeasca. Argumentul dvs: "Nu sunt de acord" este primitiv, atitudinea "Inalta" complet nepotrivita, iar stiinta....sub nivelul marii. E greu sa aveti o relatie normala, politicoasa, intr-o conversatie. Se vede cu ochiul liber, de departe.

    RăspundețiȘtergere
  15. Minerva, cea care l-a felicitat pe basescu pentru legea eutanasierii! Cum poate vietui cineva fara inima?

    RăspundețiȘtergere
  16. Profetii despre trecut, a mia reluare-cetateana blonda din dreapta cu remarca privind cainelui in apartament, cica il chinui. De mana cu Minerva-postul acesta musteste de ura fata de animale, fata de viata; cred ca renunt sa ma mai uit la el

    RăspundețiȘtergere
  17. Minerva, cea care il aplauda pe Basescu ca eutanasiaza cainii; cred ca era in ceruri cand pe atunci primar in Bucuresti, acelasi B dadea hingherilor bani sa intre peste oameni in case sa le ia cainii (sau bani in schimb). Pe atunci doamna zisa Minerva locuia in Pitesti; asa de mult i-a placut, ca s-a facut bucuresteanca, cel putin cu inima. NICIODATA nu voi mai privi emisiunile ei ori cele in care apare si ea. Banuiesc ca voteaza cu Iohannis, pupilul lui B..

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai Agricultura! Se zice ora DOUASPREZECE!

    RăspundețiȘtergere
  19. Bursa de sanatate-ce pretentii sa ai de la jurnalisti? Se spune : "Unii sunt de acord, unii nu sunt de acord" si NU "unii suntem"; prescurtarea este de la "Unii dintre noi sunt/nu sunt..." De cate ori dau pe 6tv, ma intalnesc cu o perla....

    RăspundețiȘtergere
  20. Previziuni 2015 Zodiacul chinezesc
    Domnul cu zodiacul, se spune "ora DOUASPREZECE", nu "ora doisprezece". Ori poate e o chestie de feng-shui sa nu stii limba romana....

    RăspundețiȘtergere
  21. Vaaaai, saraca dna Minervaaa!!!! Sufera cand vede florile taiate dar nu are nici o tresarire cand e vorba de cainii omorati! Persoana sensibila....

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnu' cu predictii pentru anul oii de lemn- se spune DOUASPREZECE zodii, nu doisprezece zodii
    Asa, printre altele...

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca tot am prapadit 1,34 euro pe mesaj la emisiunea cu dl Komissarov, ati fi putut sa ii puneti intrebarea mea. Ce nu v-a convenit? Ca am ridicat posibilitatea ca aceste capacitati sa fie folosite in scopuri rele? Pai asa si este.

    RăspundețiȘtergere
  24. inimum de onestitate: SCRIETI cand e RELUARE sau STERGETI banda cu telefoanele; de unde sa stim ca este o emisiune mai veche? de ce sa fim obligati sa platim un mesaj, sa primim confirmare si sa ramanem cu banii luati? E greu sa fii un profesionist onest?

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc 6 TV pentru tot ceea ce faceti

    RăspundețiȘtergere
  26. Multa inconstienta in discutarea Halloween-ului. Impotrivirea unui om adevarat (nu neaparat crestin) fata de aceasta "sarbatoare" nu este impotriva sensului originar ci impotriva a ceea ce este azi evenimentul respectiv. Chiar habar nu aveti, in orgoliul vostru de "atotstiutori" ce anume sustineti si promovati? Fie la voi acolo!

    RăspundețiȘtergere
  27. VA ROG FRUMOS SA POSTATI TOATE EMISIUNILE CU DOAMA AURORA SITARUS ORI PE FACEBOOK ORI YOUTUBE.

    RăspundețiȘtergere
  28. La "Traditii si Colinde "- Domnisoara care canta- "Afara ninge linistit"-ii place cum il canta Hrusca, dar CINE a scris versurile? MAI CITITI! Eventual pe George Cosbuc...

    RăspundețiȘtergere
  29. Cerasela Show-penibil absolut!

    RăspundețiȘtergere
  30. Teorii, teorii, teorii !!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Doamneeee, cat sunteti de prosti!!! Ati venit la emisiune sa le faceti o felatie pe cinste Satanistilor de americani! "Slujitorii binelui"?! ...cand astia au distrus state intregi sub pretextul "DEmocratiei" pe cand ei nu vor decat sa stapaneasca lumea economic si militar. Sunteti atat de idioti incat nici pana acum nu ati inteles ca nu presedintele si guvernul American conduc ostilitatile??? Ori sunteti slujitorii Satanei si faceti asta cu o daruire demna de invidiat. Puteti sa va duceti Dracului cu America si cu democratia voastra cu tot. Vorbiti despre America, ca si cum acolo ar fi raiul pe pamant si cand colo acolo e jalea de pe lume. Treziti-va idiotilor!

    RăspundețiȘtergere
  32. Razboiul, a fost adus de E.T. ei ne-au invatat ......RAZBOIUL!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Majoritatea subiectelor sunt atat de diluate incat ajung sa plictiseasca. Inteleg ca trebuie justificate niste salarii, plati pentru colaboratori dar nu cu orice pret. Incercati si alte subiecte preocupante pentru societate, cum ar fi comportamentul bizar, antisocial al generatiilor tinere, influenta nefasta a "modei" smintite, cu efecte negative pe termen lung asupra starii Romaniei. Incercati sa faceti si educatie. Curaj !

    RăspundețiȘtergere
  34. TEORIA CONSPIRATIEI !!! Bravo..nota 10 ! Ar trebui sa va copieze si alte TV

    RăspundețiȘtergere
  35. Felicitari pentru emisiunea dumneavoastra domnule general Emil Streinu si bineinteles felicitari pentru invitatii deosebiti pe care ii aduceti de fiecare data !
    http://www.mbtconcept.ro

    RăspundețiȘtergere
  36. Bine ca exista cineva in Romania care are informatia si are si curajul si onestitatea sa aduca la cunostinta tuturor ceea ce stie. Multumesc, domnule Streinu!

    RăspundețiȘtergere
  37. Bine ca exista cineva in Romania care are informatia si are si curajul si onestitatea sa aduca la cunostinta tuturor ceea ce stie. Multumesc, domnule Streinu!

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna ziua,

    Am urmarit emsiunea dumneavoastra care este extrem de interesanta si utila.
    Poveste este urmatoarea: Am un prieten care are are 43 ani si sufera la ochiul drept de glaucom deschis iar stangul este lovit de la 7 ani si nu mai vede deloc.
    Am auzit ca se poate face interventie chirurgicala. cu laser.
    As dori daca se poate sa fiu informat unde se poate efectua operatia si cat costa?
    Sper sa imi raspundeti.

    RăspundețiȘtergere
  39. De citeva zile am descoperit canalul 6Tv televiziunea care va ibeste. Episoadele de pe Youtube cu Teoria Conspiratiei sunt dea dreptul FANTASTICE. De abia astept sa vad episoade noi...

    RăspundețiȘtergere