Share

Revine "Câştigă România!”. Cand va debuta cel de al şaptelea sezon

TVR anunta debutul celui de al saptelea sezon „Câştigă România“. Concursul revine cu un format alert, mai multe premii puse în joc şi cu şansa ca în acest sezon să se câştige marele premiu şi, astfel, cel mai bun concurent să intre în posesia unei maşini. Aşa cum ne-am obişnuit, gazda show-ului, Virgil Ianţu, este gata să pună întrebări concurenţilor, de luni până joi, la ora 20.00, incepand cu 14 septembrie 2020

„E foarte bine că putem începe noul sezon chiar în situaţia aceasta ciudată pe care o trăim. Ne adaptăm şi am adaptat şi condiţiile de filmare. Formatul „Căştigă România!”are câteva noutăţi din acest punct de vedere: absenţa din studio a însoţitorilor şi a prietenilor la care concurentul ar fi trebuit să apeleze la întrebarea ajutătoare „Întreabă un prieten”, care va fi pusă acum prin telefon. Pe lângă asta, ne-am gândit la o soluţie ca premiul cel mare, autoturismul, să fie dat în fiecare sezon. Am hotărât că, dacă nu avem un concurent care să câştige 10 ediţii consecutive în fiecare sezon, vom organiza o finală, o ediţie specială în care premiul să fie dat celui mai bun dintre cei mai buni concurenţi, după criterii foarte clare”, a spus Virgil Ianţu.

„Câştigă România!” se pregăteşte de cel mai lung sezon - 71 ediții, dar echipa spune că va avea bucuria ca la final să acorde şi MARELE PREMIU, autoturismul, celui mai bun dintre concurenți – fie celui care câștigă 10 ediții, fie unuia dintre cei mai buni 3 concurenți care se califică într-o ultimă ediție în care se vor lupta pentru mașină.

Cel de-al şaptelea sezon „Câştigă România!” va avea un format îmbogățit din punct de vedere vizual, prin adăugarea unor imagini la întrebările de la final de runda 1 sau 2, la care concurenții care părăsesc concursul pot câștiga 200, respectiv 400 de lei. Imaginile conțin peisaje, obiective turistice, portrete ale unor personalități, dar și obiecte sau mâncăruri tradiționale românești şi astfel redescoperim împreună ce țară frumoasă și bogată avem.




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii: