Share

Reactiile lui Badea, Ciutacu, Patraru si Banciu dupa moartea lui Vadim

Mircea Badea a deschis ediția de luni a emisiunii ”În gura presei” cu subiectul morții lui Corneliu Vadim Tudor.

Realizatorul de la Antena 3 a citit ultima poezie scrisă de Tribun pe Facebook, în care politicianul şi-a prezis moartea.

Poezia "Ultima cafea" a fost postată de Corneliu Vadim Tudor pe pagina de socializare în urmă cu o săptămână, iar Mircea Badea a transmis că acest lucru i se pare "absolut spectaculos".

"Să mă apuc acum să spun cine era Corneliu Vadim Tudor consider că e un demers inutil și stupid. (...) Teoretic, ar fi un demers cât de cât productiv. Practic, nu. Și atunci n-are nici un sens. O să vă citesc doar o poezie. Asta mi se pare absolut spectaculos. Pe 7 septembrie, Corneliu Vadim Tudor a publicat poezia, pe Facebook, la ora 21:23, precizând că a scris poezia în noaptea de duminică spre luni", a spus Mircea Badea în deschiderea emisiunii sale.

Victor Ciutacu: Am avut o relație mai mult rece. Dar nimic nu mă poate face să jubilez la moartea lui

Victor Ciutacu s-a numărat printre jurnaliștii care nu au scăpat de furia lui Vadim Tudor.

Acum, după moartea politicianului, jurnalistul a scris câteva rânduri. Deși Vadim Tudor l-a înjurat de multe ori, Victor Ciutacu nu îi poartă ranchiună.

"Vadim m-a înjurat urât când l-am enervat. Și n-a făcut-o de puține ori. M-a și lăudat când jucam pe partea lui.

Am avut o relație mai mult rece. Dar nimic nu mă poate face să jubilez la moartea lui. N-oi fi eu parte a nației superioare în mijlocul căreia trăiesc", a fost mesajul transmis de Victor Ciutacu.

Radu Banciu: Mi-e jena

Realizatorul TV, în debutul emisiunii sale de la B1 TV, a citit ultima poezie pe care politicianul a scris-o.
"Vadim Tudor urla astăzi din salvare așa: Mor, mor, nu mai pot să respir. Era desfigurat. (...) Lucrurile sunt destul de clare. Dacă astăzi ar avea loc alegeri, ar obține un scor foarte bun. De cinci ori a încercat să devină președinte - 1996 -2014. În 2000 s-a calificat în finală. A fost europarlamentar din 2009 până în anul trecut", a spus Banciu.

"Este incalificabil că astfel de oameni precum Vadim Tudor au putut să candideze la președinția României fără nicio reținere. În politică, el nu trebuia să existe. În rest, ce a făcut el în presă... este doar maculatură. Nu are nicio valoare ce a publicat el. Mi-e și jenă, în asemenea momente, să reamintesc ce a scris. Mi-e și jenă să reamintesc cum a ajuns acest individ în Parlamentul European după ce el nu a crezut nicio clipă în valorile Europei și după ce și-a bătut joi de toți cetățenii ei fie că erau sași, secui, francezi, englezi, evrei și așa mai departe. Pentru el nu exista decât nația română. Nu a dat nici doi bani pe oameni întrucât s-a crezut de-asupra lor. În jurul lui au stat numai oameni care îi erau folositori. Exact cum a făcut și în partid. În momentul în care nu mai erai de partea lui, Corneliu Vadim Tudor te rejecta, după care te înfiera în ziarele pe care le avea la îndemână și nu te mai făcea om. Deveneai 'sub-om' pentru el (...) Mă îndoiesc că nu mai avea ce să pună pe masă", a mai zis Banciu.

Dragos Patraru: Ce să zic, mare păcat, nu?

Realizatorul emisiunii "Starea Natiei" difuzata de TVR s-a limitat in a spune pe contul personal de Facebook:
Și ziceți așa, a murit Vadim, a?
Ce să zic, mare păcat, nu?

Apoi, moderand comentariile exprimate de fanii sai, a inceput "curatenia": "Nu e nimeni cenzurat, cine crede că Vadim a fost om pleacă de aici. Am sute de cereri și nu pot să le aprob... De-aia zic, curățenie. Și am găsit chestia asta, mi se pare foarte ok ca măsură de igienă personală, cum ar spune domnul Pleșu, să nu mă frec pe aici de oameni care cred că Vadim a fost om bun".

Sursa: http://www.dcnews.ro/



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Zicea Vadim cand traia: Ba politicienilor, faceti-va puscarii cu conditii bune ca o s-aveti mare nevoie de ele!!! Sub acest aspect, avea dreptate. Cat de bun sau rau a fost, Il va judeca Dumnezeu. Cert e un lucru: Nu l-am vazut la puscarie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-l voi aminti mereu scuipând-o în faţă pe o sljbaşă a statului, şi prin spumele încărcate de ură, apostrofând-o: marş în p.... măti de aici, curva dracului ( la evacuarea sediului)

      Ștergere