Share

Șerban Huidu revine pe micul ecran. Ce spune despre reactia opiniei publice

Şerban Huidu (39 de ani) revine în calitate de prezentator al „Cronicii Cârcotaşilor“. Alături de acesta, la pupitrul emisiunii vor mai apărea Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, într-o serie de patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20.15.

„Cronica Cârcotaşilor“, cea mai longevivă emisiune de divertisment din România, revine în grila de programe a Prima TV cu surprize de proporţii. Şerban Huidu revine la pupitru, împreună cu cel căruia, în 2012, i-a oferit locul său, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), anunţă televiziunea. Celor doi li se vor alătura Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, emisiunea de satiră urmând să aibă patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20.15.


Şerban Huidu: „Nu am plecat niciodată de la Cronică, dar nu am fost la pupitru“

„Ne-am dorit să extindem cârcoteala. Avem cu ce, suntem o echipă şi aşa vom rămâne“, mărturiseşte Şerban Huidu. Totodată, acesta a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul“ că nu a plecat niciodată de la emisiune, fiind de părere că în această formulă mai sunt lucruri de spus. „Nu am plecat niciodată, dar nu am fost la pupitru. «Cronica» mai are încă ceva de spus şi dacă ne uităm în ultimele luni la ce se întâmplă, tot ceea ce noi am susţinut, de la Vanghelie până la impozitarea maneliştilor, s-a adeverit. Cred că mai putem spune multe“, a declarat Şerban Huidu. Huidu a mai spus că oamenii care l-au înlocuit până acum „s-au descurcat foarte bine“, iar pauza de pe „sticlă“ l-a determinat să înţeleagă că rolul său de prezentator e mai important decât credea. „Eu am început să apar la televizor pentru că nu găseam pe nimeni care să înţeleagă ce vreau, să spună ce vreau eu. Acum nu mai e aşa. Pe de altă parte, am înţeles că aşa era felul meu de a fi. E foarte greu să nimereşti o persoană care să poată fi şi implicată, să şi scrie, să şi spună, să facă multe lucruri, cred că asta mi-a lipsit“, arată el.

Cum va face faţă Şerban Huidu celor nemulţumiţi de revenirea sa

Acesta spune că este pregătit pentru „reacţiile urâte“ care or să se ivească odată cu revenirea sa. „Evident că sunt pregătit. Uită-te în ziarele de acum cinci ani, dacă tu crezi că se poate ceva mai rău, eu zic că nu. Cei care nu au ascultat argumente, explicaţii, vor fi în continuare cu «huă». Nimeni nu poate mulţumi pe toată lumea, singura problemă e că acum nemulţumiţii au şi un motiv mult mai evident de a spune «hu㻓, subliniază Huidu.

Citeste mai departe: adev.ro/nui3f6



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii: