Share

Reincepe Temptation Island - Insula Iubirii. Cand va fi difuzata prima editie a noului sezon

Antena 1 va da startul în luna mai celui de-al doilea sezon al reality show-ului Temptation island - Insula iubirii. Dacă în primul sezon show-ul a fost difuzat duminica, de această dată show-ul va fi difuzat miercurea.

Insula iubirii, emisiune prezentată de Radu Vâlcan, este programată să înceapă pe 11 mai, de la 20.30, înlocuind show-ul lui Bendeac, În puii mei, care va ajunge la final de sezon.

Radu Vâlcan: „Au fost câteva zile cu temperaturi mici. Localnicii ne spuneau că nu s-a mai întâmplat așa ceva de peste 40 de ani. Dar până și asta a contribuit la imaginea perfectă a ceea ce s-a întâmplat în Thailanda.”

Ispitele din noul sezon sunt Matei, care a fost în show și anul trecut, și Deea, care a apărut de asemenea în primul sezon al emisiunii, dar în calitate de concurentă.

Despre formatul „Temptation Island – Insula iubirii”

Participanții la emisiune sunt cupluri care au relații de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Fetele vor fi separate de băieți, pe două insule, iar „ispitele” vor încerca să seducă fiecare concurent în parte și vor face tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele.

Sursa: Pagina de Media



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu