Share

NCN Live


- https://tvgo.orange.ro/







NCN Cluj este o televiziune nationala de stiri, ce emite din Cluj Napoca. Televiziunea apartine ziaristului si omului de afaceri Liviu Alexa, proprietarul unui grup media din Cluj ce cuprinde si un ziar online – Ziar de Cluj si un săptămânal tipărit – Cluj 100%. NCN TV Cluj-Napoca a fost relansata la sfarsitul anului 2017, propunandu-si o grila de programe pe modelul editorial al Euronews, cu 10 redacții în primele 10 orașe ca nivel de trai din România. Pentru o scurta perioda de timp, jurnalistul Razvan Dumitrescu a moderat la NCN TV emisiunea "Clujul în direct".





loading...
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comentarii:

  1. Urmaresc zilnic acest post TV deoarece multe comentarii sunt scrise pe burtiera si multi oameni nu aud perfect

    RăspundețiȘtergere
  2. Articole foarte bune. Dar, ați uitat că americanii au făcut genocid în Vietnam, în Irak, în Libia, în Afganistan, etc, sub masca democrației și a eradicării terorismului. Ce au căutat în Afganistan? Bănuiesc faptul resurselor și ca rușii să nu intre din nou acolo. Sau chinezii. Nemaiavând nimic de democratizat, au găsit Ucraina, care, ca și rușii nu dau nici un fel de drepturi nimănui, dacă sunt de alte naționalități. Mă refer la limbă și cultură națională a minorităților.. Dacă ați scrie asemenea articole, v-ar desființa "pentru interes național". totuși, e bine să-l vedem doar pe Stalinul rus, iar Stalinul american să fie considerat îngerul dreptății? Să nu uităm că îi aveam vecini pe polonezi, pe cehi... Cine a semnat ca URSS să ne ia teritoriile și să le numească Ucraina? Franța, SUA, Anglia, URSS. De ce nu spuneți și astea și multe altele. Cine vă dictează direcțiile articolelor?! Întreb, doar. Pentru că ar trebui analizate toate aspectele, dacă am vrea dreptate.
    Să aveți o zi bună !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai mare genocid al tuturor timpurilor este facut de americani: Au terminat o civilizatie, cea a apoporului amero-indian.

      Ștergere