Share

Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 la UPC?

Se pare că abonatii UPC vor avea in perioada urmatoare acces la competitii sportive pe care doar la concurență (Digi sau Telekom) le-ar fi putut urmări.

Este vorba despre meciuri din Champions League si Europa League, din ligile Spaniei si Angliei, dar si turnee de tenis din calendarul ATP, curse de Formula 1 sau competitiile NHL si NFL de peste ocean. Toate acestea vor intra in casele abonatilor UPC prin intermediul canalelor Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6, cele doua canale preluând in direct o parte dintre cele mai importante competitii sportive difuzate de Telekom 1 si Telekom 2.



Preluarea acestor două canale de catre UPC a facut obiectul unor negocieri intre cei doi mari operatori, negocieri finalizate cu succes in aceste zile. Astfel, cel mai probabil la sfârsitul acestei săptămâni, atât versiunile SD, cât și cele HD ale Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 vor face parte din grila de canale a UPC.

Vă reamintim că in aprilie 2016 CNA a acordat societăţii Telekom România Communications SA două licenţe cu difuzare prin cablu pentru Dolce Sport 5 şi Dolce Sport 6 (canale transformate ulterior in Telekom 5 si Telekom 6), strategia operatorului german fiind aceea de a distribui aceste doua canale si in grilele altor operatori. Până in prezent doar Akta, Orange si cativa mici operatori de televiziune prin cablu difuzează aceste două canale.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Cum vineri nu se lucrează la UPC (mai exact noaptea pentru că atunci se introduc de obicei canale) nu va intra nimic deci știrea nu coincide cu realitatea. )

    RăspundețiȘtergere