Share

Info TV



04.04.2015
Ștefan Bănică în duet de senzație cu Oana Sîrbu la 'Te cunosc de undeva'

Moment istoric la show-ul transformărilor. Oana Sîrbu se transformă în Ștefan Bănică și va cânta, alături de original, la “Te cunosc de undeva!”.

A fost o experiență minunată! Am simțit o energie aparte și am fost mândră să fiu cu Ștefan pe scenă. E prima oară când avem un astfel de moment care include un moment "în oglindă", spune Oana Sîrbu.

Cum a reacționat Ștefan când a văzut-o, la platouri, pe Oana transformată în... el, ne povestește tot ea. "A zis "hopa, tată!", imitându-l pe Puiu Călinescu", mai spune Oana, amuzată. Pentru ca momentul să iasă perfect, Oana și Ștefan au făcut două repetiții. Una la platouri, în ziua filmării, și o alta, cu o zi înainte, ambele cu orchestra. "A trebuit să repetăm piesele lui, și "Ani de liceu", moment mult așteptat de cei care iubesc "Liceenii". Apoi mi-a zis că el va sta "cuminte" și eu va trebui să fac ce face el. Evident, mi-a dat să urmaresc și fragmente din concerte", ne mai dezvăluie Oana din culisele repetițiilor pentru emisiunea ce va fi difuzata diseara, de la 20.30, la Antena 1

SURSA: http://www.libertatea.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


20.03.2015
Eclipsa parţială de Soare, vizibilă din România. Urmăreşte fenomenul LIVE

O eclipsă parţială de Soare, în timpul căreia Luna va acoperi peste jumătate din discul astrului, poate fi observată şi din Bucureşti, vineri, între orele 10.48 şi 13.04, fiind un fenomen astronomic spectaculos, care are loc în contextul echinocţiului de primăvara

Eclipsa este vizibilă din toată România, momentul său de maximă intensitate urmând să fie înregistrat la ora 11.56, a declarat, pentru MEDIAFAX, doctorul în astronomie Magda Stavinschi, cercetătoare la Institutul Astronomic al Academiei Române.
SURSA: http://www.mediafax.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


04.03.2015
Patru zile pana la finala Eurovision Romania. Ordinea intrarii in concurs

Primii care urcă pe scenă vor fi cei de la Voltaj, iar în încheiere, suedezii de la CEJ. Publicul şi juriul decid, în egală măsură, cine merge la Viena. Mai jos este ordinea intrarii tuturor artistilor in concurs.




În seara de 8 martie, la finala naţională Eurovision, votul telespectatorilor va cântări la fel de mult ca cel al juriului. Melodia care va primi cel mai mare punctaj duminică seară va reprezenta România la faza internaţională Eurovision, la Viena – mai întâi în semifinala din 19 mai şi, dacă se va califica, şi în marea finală, din 23 mai.

Selecţia naţională Eurovision România va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD si TVR Internaţional, pe 8 martie, de la 20.30.

SURSA: http://www.tvr.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


18.02.2015
O noua televiziune va emite in Cluj-Napoca

Consiliul National al Audiovizualului a votat astazi dupa-amiaza, cu noua voturi pentru si unul impotriva, licenta pentru postul local de televiziune NCN Cluj-Napoca, solicitata de Pagina Ciudatului SRL, detinuta de Liviu Alexa 99% si Elza Almasi 1%.

Liviu Alexa, actionarul NCN Cluj-Napoca si al Ziar de Cluj si-a sustinut singur cauza in fata membrilor CNA, cerand o sansa pentru repararea unei situatii ingrijoratoare la Cluj-Napoca.

“In cel mai mare oras din Romania, dupa Bucuresti, nu exista nicio televiziune de stiri, dar poate exista cu ajutorul dumneavoastra. Absenta unei televiziuni adevarate face ca aceasta comunitate sa fie dezbinata si neinformata. Am experienta necesara sa construiesc un post local de televiziune, consistent editorial, dar care sa se sustina si financiar”, a declarat Liviu Alexa.

Potrivit documentelor depuse la dosar, NCN Cluj a semnat deja un acord de principiu cu UPC Romania, urmand sa fie difuzat pe 67.000 de televizoare din municipiu, plus inca 28.000 de case din judet.

SURSA: http://www.ziardecluj.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


10.02.2015
Turcescu, din nou la Eurovision. Cine mai concureaza

Robert Turcescu participă din nou în competiția națională, unde a obținut cea mare realizare muzicală a sa. În 2013, la preselecția concursului sus amintit, Turcescu& Casa Presei au obținut locul secund cu melodia ”Un refren”.

Eurovision România 2015 a atras aproape 100 de piese în cursa pentru un loc în finala din 8 martie, de la Craiova.

Vedete autohtone, dar și mulți compozitori străini — suedezi, norvegieni, germani, britanici, australieni — speră să reprezinte România la concursul de la Viena, din luna mai.

Perioada de înscrieri pentru etapa națională a concursului s-a încheiat duminică, 8 februarie, la ora 20.00, pentru înscrierile expediate în plicuri și la ora 00.00, pentru cele trimise prin e-mail.

Cei care trec de verificarea dosarului intră la preselecție, ce se va desfășura de luni, 9 februarie, până miercuri, 11 februarie, când juriul de specialitate va putea anunța cele 12 piese pentru finala națională. Voltaj, Nicola, Ovidiu Lipan Țăndărică, Luminița Anghel, Ozana Barabancea, Trooper, Amna feat. Glance, trupa Băieții sau membrii fostei trupe Rednex se numără printre cei pe care i-am putea vedea pe scena concursului, dacă piesele lor vor trece de preselecția din 9, 10 și 11 februarie. În aceeași competiție intră și câteva compoziții semnate de Andrei Tudor, Mihai Alexandru.

Melodia câștigătoare va fi aleasă pe 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfășurat la Sala Polivalentă din Craiova.

SURSA: http://www.romaniatv.net
----------------------------------------------------------------------------------------


06.02.2015
Canalele LOOK revin in grila RCS-RDS

ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor mediatice pentru competiţiile de fotbal din “Liga 1” şi “Cupa Ligii”, a semnat un parteneriat extins cu RCS – RDS. Astfel, LOOK TV şi LOOK PLUS vor fi difuzate în pachetul de bază al operatorului RCS-RDS.

In urma acestui parteneriat, posturile LOOK TV şi LOOK PLUS, aflate în proprietatea ISB, vor fi redistribuite în pachetele de bază ale tuturor reţelelor de televiziune prin cablu şi satelit aparţinând grupului RCS-RDS.

Începând cu luna februarie, posturile LOOK TV şi LOOK PLUS vor face parte din pachetul de bază oferit clienţilor de televiziune prin cablu şi satelit al RCS – RDS. Fanii fotbalului românesc vor putea urmări în continuare pe LOOK TV şi LOOK PLUS în regim live toate cele 9 meciuri ale fiecărei etape din “Liga 1”, precum şi meciurile din cadrul “Cupei Ligii”.

Noutatea adusă de acest parteneriat îl reprezintă însă producţia meciurilor ce va fi asigurată pentru ambele staţii de televiziune de către compania RCS – RDS. Pe lângă extinderea distribuţiei, cele două posturi TV depun eforturi constante de îmbunătățire a programelor oferite, pregătind surprize cu privire atât la conținutul legat de fotbal și alte sporturi, cât și la cel legat de producțiile de entertainment proprii și achiziționate. Astfel, noi formate de reality și de entertainment vor intra în curând pe cele două posturi, dar și o serie de filme și seriale achiziționate de la parteneri de renume din categoria companiilor mari de producție.

SURSA: http://www.looktv.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


05.02.2015
Reincepe "Te cunosc de undeva". Care vor fi vedetele sezonului 7

Show-ul transformarilor totale va reveni, in curand, in grila Antenei 1, cu cel de-al saptelea sezon si concurenti nou-nouti! Oana Sirbu, Alina Eremia, Lidia Buble, Raluca si Denisa Tanase (Bambi), Liviu Varciu, Daniel Iordachioaie, Cezar Ouatu, Andrei Stefanescu si Kamara (Alb Negru) sunt cei zece-artisti concurenti care vor face fata provocarilor pregatite de ruleta personajelor, la "Te cunosc de undeva!"

In premiera, in acest sezon, doua grupuri vor face parte din randul concurentilor: Bambi si Alb Negru. Componentii acestora, Raluca si Denisa Tanase, respectiv Andrei Stefanescu si Kamara vor sustine toate momentele lor artistice in duet, dar vor primi, la finalul transformarilor lor, cite o singura nota, din partea fiecarui jurat.

Alaturi de Ozana Barabancea si Andrei Aradits vor lua loc la masa juriului, si in acest sezon, Andreea Balan, cea care puncteaza coregrafia, si Aurelian Temisan, juratul care noteaza intregul show sustinut de fiecare concurent. Emisiunea va fi prezentata, ca si pana acum, de Alina Puscas si Cosmin Selesi.

SURSA: http://www.a1.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


28.01.2015
Postul de radio Vibe FM îşi schimba profilul

Reţeaua de radio Vibe FM, deţinută de trustul media Lagardère, îşi va modifica formatul în FM din dance în soft gold music, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) aprobând marţi o solicitare în acest sens.

După obţinerea aprobării CNA în acest sens, modificarea formatului Vibe FM din dance în soft gold music urmează să se realizeze cât mai repede, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andrada Burdalescu, reprezentantul grupului Lagardère în România.

Andrada Burdalescu a mai spus că Vibe FM va continua să difuzeze pe site-ul său muzică dance, pentru a răspunde şi intereselor actualului său public, respectiv tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani.
În momentul implementării noului format, cel de soft gold music, Vibe FM - care deţine o licenţă de satelit şi staţii locale în Bucureşti, Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea şi Zimnicea - va difuza şi programe, între care şi un matinal, a mai spus Andrada Burdalescu.

SURSA: http://www.mediafax.ro
----------------------------------------------------------------------------------------

19.01.2015
Realitatea Plus a fost lansată prin satelitul Eutelsat

Televiziunea româneasca Realitatea Plus a fost lansata prin satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade Est, pe frecventa 12738, polarizare orizontala, DVB-S QPSK, SR 4878, FEC 3/4, necriptată.

Este aceeasi frecventa prin care emite si Realitatea Tv si Money Channel. Programele sunt diferite faţă de cele difuzate in acest moment pe Realitatea Tv. La momentul scrierii articolului, pe Realitatea Plus erau difuzate diverse stiri, inclusiv internationale, fara crainic ( cu voice-over ).

Realitatea Plus a primit licenta de la CNA pe 17 ianuarie 2013. La momentul obtinerii licentei, Realitatea Plus a fost prezentat ca un post international. Cum termenul legal de punere în funcţiune de 12 luni ar fi expirat pe 17 ianuarie 2014, pe 9 ianuarie 2014 reprezentanţii societăţii Geopol International au solicitat prelungirea cu 6 luni a termenului de intrare în emisie, pe motive tehnice privind procurarea unor echipamente, motive organizatorice şi de achiziţionare de conţinut. In iulie 2014 a fost aprobata inca o prelungire de 6 luni. Consiliul poate acorda două prelungiri succesive de câte şase luni în situaţii justificate. Maine se implinea 1 an de prelungire si nu mai putea fi solicitată o alta prelungire a datei intrarii in emisie.

SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------

17.12.2014
Programe dedicate Revoluţiei din 1989, la TVR 1

TVR 1 marchează cei 25 de ani de la Revoluţie prin ediţii speciale ale emisiunii Vorbeşte liber!, documentarele „ Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu”, „Huligani post-mortem” şi filme care tratează evenimentele din 1989 - "Stare de fapt si "A fost sau n-a fost".
TVR 1 LIVE

Sâmbătă, 20 decembrie
TVR 1 difuzează, la ora 22:50, documentarul „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu” (România, 2010), în regia lui Andrei Ujică. Filmul este realizat exclusiv din imagini de arhivă, de la TVR şi de la Arhiva Naţională de Filme. Totodată, au fost incluse şi imagini inedite, nedifuzate din cauza cenzurii, căutate şi selectate de Titus Muntean. Pentru realizarea documentarului au fost vizionate peste o mie de ore de înregistrări.

Luni, 22 decembrie
„Huligani post-mortem” (1999) este producţia semnată Diana Trocmaier (TVR Timişoara) ce poate fi urmărită la TVR 1 de la 17.30 Documentarul a fost distins cu Premiul Special al juriului APTR şi prezintă câteva cazuri de victime ale represiunii de la Timişoara. Supravieţuitori ai măcelului din oraşul de pe Bega (părinţi, copii) povestesc despre cei apropiaţi, seceraţi de gloanţe. Ce e şi mai trist e că adolescenţii de azi nu-şi imaginează că aşa ceva s-a putut întâmpla.
În final, în acordurile „Imnului Golanilor din Piaţa Universităţii”, camera descoperă în Piaţa Operei din Timişoara, la zece ani după sângeroasele evenimente: reclame multicolore, vitrine luminoase, ecrane ce transmit programe de muzică hip-pop.
La ora 22.50, Oana Pellea şi Răzvan Vasilescu au rolurile principale în drama Stare de fapt (România, 1996), în regia lui Stere Gulea. Pe 21 decembrie 1989, în timpul demonstraţiilor împotriva regimului comunist, Alberta, asistentă medicală, se trezeşte cu un adolescent rănit la uşă. Cu ajutorul iubitului ei, doctor, tânăra îl duce la spital, unde i se dau îngrijirile necesare. A doua zi, însă, băiatul apare la morgă, împuşcat în cap.
Alberta şi prietenul ei sunt presaţi de Securitate să treacă totul sub tăcere, dar femeia refuză, declanşând un şir de ameninţări şi violenţe cărora va trebui să le ţină piept. Filmul a fost distins cu Premiul de interpretare la Festivalul de Film de la Geneva 1996 (Oana Pellea).

Marţi, 23 decembrie
Tot de la ora 22.50, telespectatorii TVR 1 urmăresc filmul A fost sau n-a fost? (România, 2006), semnat de Corneliu Porumboiu şi avându-i în distribuţie pe Teodor Corban, Mircea Andreescu şi Ion Săpdaru. La 16 ani de la Revoluţia din decembrie ’89, patronul unui post TV dintr-un orăşel de provincie, are doi invitaţi la talk-show-ul despre evenimentele de-atunci pentru a stabili odată pentru totdeauna răspunsul la întrebarea „A fost sau n-a fost revoluţie în oraşul lor?” Drama a primit numeroase premii: Camera d´Or şi premiul Label Europa Cinema - Cannes 2006, precum şi trei premii la TIFF 2006: Cel mai bun film din competiţie, Cel mai bun film din cadrul Zilelor Filmului Românesc şi Premiul publicului.


SURSA: http://www.tvr.ro/
----------------------------------------------------------------------------------------

13.12.2014
Handbal LIVE: Romania - Ungaria, la EURO 2014

România porneşte cu un punct în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin.. Realistic, şansele naţionalei pregătite de Gheorghe Tadici de a mai ajunge în semifinale sunt mici, dar totuşi acestea există. Prima ocazie pentru a creşte numărul şanselor este sâmbătă, de la ora 21:30, într-un meci ce se anunţă senzaţional cu Ungaria, in direct la TVR 2.

Meciul România – Ungaria ar putea îndeplini şi obiectivul cu care naţionala a ajuns la Debrecen, o clasare pe locurile 1-8 la Campionatul European. Cu un succes în faţa rivalei, România ar trece peste Ungaria şi ar fi greu de presupus că ar mai putea fi devansată, în condiţiile în care următorii adversari ai gazdelor vor fi Danemarca şi Norvegia. „Şi dacă învingi Spania, eşti tot în obiectiv”, a mai spus Tadici.

----------------------------------------------------------------------------------------

02.12.2014
Tombola Digi 2014 oferă 3500 premii

RCS- RDS organizeaza si in acest an Tombola Digi, prin care oferă 3500 premii abonatilor. Acestia intra automat in extragere. Este suficient ca participantul sa fie abonat la cel putin un serviciu al companiei mentionate ( sunt inclusi si abonatii noi din perioada campaniei ).

Premiile tombolei constau in 300 televizoare, 150 sisteme home-cinema, 400 tablete cu cartele Digi Net Mobil, 300 smartphone-uri cu cartele Digi Mobil, 150 abonamente DigiNet Fiberlink 1000 Mbps, 300 decodoare HD cu abonament la Digi Tv, 1000 de abonamente DigiPlay si 900 jucarii.

Extragerile sunt efectuate si difuzate in direct la televiziunea Digi24, intre 5-19 decembrie 2014, astfel:
- luni - vineri, la Digimatinal, intre orele 09:45 - 10:00, impreuna cu Anca Dumitrescu si Catalin Petre
- luni - duminică, intre orele 18:45 - 19:00, alaturi de Flavia Negoescu.

Dupa fiecare extragere, reprezentantii RCS-RDS vor contacta telefonic castigatorii, pentru a-i anunta că au castigat unul dintre cele 3500 premii ale tombolei, iar ulterior vor fi din nou contactati pentru programarea livrarii premiului prin curier.

Regulamentul detaliat al "Tombolei Digi 2014" va fi disponibil in curând.

SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------


17.11.2014
Relansare MDI TV – prima televiziune regionala din Romania

MDI este prima televiziune regionala generalista, cu sediul in Targoviste care emite pe toate retelele de cablu in regiunea 3Sud Muntenia (judetele Dambovita, Giurgiu, Teleorman si Arges) iar in Prahova, Calarasi, Ilfov, Ialomita si Bucuresti prin retelele UPC si Akta. Noua grila contine toata gama de programe : de la stiri la talk-show-uri pe teme sociale, economice si politice, dezbateri pe teme juridice si investigatii jurnalistice la programe de divertisment, stiri sportive, jurnale de calatorie, meteo, show-uri de cooking si emisiuni folclorice.
MDI TV LIVE
Toata grila este gandita sa ofere complementaritate posturilor Tv nationale prin concentrarea pe subiecte locale si regionale din toate zonele de interes, de la politic la economic si de la cultural la turism si sanatate. Incepand cu data de 12 noiembrie 2014 MDITv isi va surprinde telespectatorii cu studiouri si decoruri noi la standard de televiziune nationala, rezultat al unor investitii de peste 1 milion de euro dar si cu o echipa tanara de profesionisti determinati sa faca din MDI o televiziune pentru toata Romania.
Filozofia postului este de a genera bucurie in randul telespectatorilor carora MDI doreste sa le prezinte o grila de continut diversificata si atractiva, demna de sloganul postului “ MDI – Asa cum iti place”


SURSA: http://voceadambovitei.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


13.11.2014
Meciul România - Irlanda de Nord va fi difuzat în direct de TVR 1 și TVR HD

Meciul, care va avea loc vineri, 14 noiembrie 2014, incepand cu ora 21:45 ( transmisia live va incepe mai devreme cu minim 5 minute), va fi difuzat in direct de TVR 1 (LIVE AICI) si TVR HD (LIVE AICI). Comentatori vor fi Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos, iar partida va fi precedată şi urmată la TVR 1 de emisiunea "Studio Fotbal", moderată de Tudor Furdui.

In acest moment Romania se afla pe locul 2 in grupa F, primul loc fiind ocupat de Irlanda de Nord. Este ultimul meci din acest an al echipei nationale de fotbal in preliminariile EURO 2016, iar returul cu Irlanda de Nord se va juca abia in vara anului viitor.

Meciul va avea un arbitru milionar. Jonas Eriksson are 40 de ani si este un fost jurnalist care a creat un trust de presa ce a fost ulterior vandut cu 8 milioane euro, suedezul dedicandu-se apoi in totalitate arbitrajului. Acesta a mai arbitrat trei meciuri la mondialul din Brazilia si peste 100 partide de fotbal internationale, iar cu el la centru Romania a invins Bosnia si Lituania.


SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------

12.11.2014
Astazi de la ora 20:00 Ponta și Iohannis în direct, într-o nouă confruntare

După dezbaterea de marți seară, cei doi candidaţi aflaţi în cursa pentru Cotroceni mai au o şansă să îşi convingă electoratul.

Miercuri, de la ora 20.00, pe B1 TV, la emisiunea "Bună seara România", are loc o nouă confruntare dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Prezidenţiabilii vor fi puşi faţă în faţă cu cele mai importante probleme ale ţării.

Nu rataţi în această seară, de la ora 20:00, dezbaterea care poate decide cine va fi viitorul preşedinte al României. Dezbaterea poate fi urmărită în direct si pe Antena 3 si Digi 24


SURSA: http://www.b1tv.ro
----------------------------------------------------------------------------------------

29.10.2014
Robert Turcescu revine cu emisiunea '100%' la o alta televiziune

Realizatorul tv Robert Turcescu, a declarat marţi seara, în exclusivitate la emisiunea NAŞUL, moderată de Radu Moraru, că de luni va fi din nou gazda emisiunii care l-a consacrat, “100%”, chiar la… NAŞUL TV!!!


Radu Moraru a spus că Turcescu va modera emisiunea 100% de luni până joi, între orele 20.00 – 21.00.
Mai mult, Turcescu va fi în studioul NAŞUL TV şi duminică, în ziua alegerilor, când postul de televiziune va difuza o ediţie specială, începând cu ora 19.00, dedicată primului tur de scrutin al prezidenţialelor.

Robert Turcescu a ţinut să-i mulţumească lui Radu Moraru pentru şansa pe care i-a acordat-o, în conetxtul în care moderatorul tv a trecut printr-o perioadă dificilă, având în vedere dezbaterile intense şi speculaţiile care s-au făcut în presă, în ultima vreme, pe subiectul ofiţerului acoperit. “Mai bine e s-o iei de la capăt, decât să ajungi la capăt”, a conchis Turcescu.


SURSA: http://www.nasul.tv
----------------------------------------------------------------------------------------


16.10.2014
TVH se relansează astăzi în format High Definition

„De mâine, 16 octombrie, TVH va arăta altfel: divertisment de anvergură în format HD, noi achiziţii de vedete, blockbustere în prime time şi formate proprii”, anunță un comunicat public al postului de televiziune, citat de REPORTER VIRTUAL.

TVH este o televiziune cu acoperire naţională, disponibilă în toate reţelele de televiziune prin cablu din România, iar noua grilă de programe va conţine emisiuni variate, dintre care una este realizată de Robert Robert Emanuel ( actorul care îl imită pe Gigi Becali în cadrul emisiunii Serviciul Român de Comedie). O altă emisiune este “Seara târziu cu Alexandra”, moderată de fosta prezentatoare de la Antena 1 Sibiu, Alexandra Blejan.


Joi, de la ora 20:30, veţi putea urmări prima ediţie a emisiunii de cosmetica si stil “Transformarea”, prezentată de Cristina Matei. În week-end, TvH vă invită să participaţi la cel mai tare concurs de cultură generală, în cadrul emisiunii „Crezi că ştii?”.
TVH este noua denumire a TVH2.0, incepand din 3 mai 2013. Initial, postul s-a numit Televiziunea Romania de Maine, iar apoi a fost rebranduit ca TVH2.0


SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------


16.10.2014
Televiziunea GiGa TV renunță la licența de emisie

Astazi se va discuta la CNA adresa nr.8496/23.09.2014 de la S.C. Sonic Media SRL Piatra Neamț, prin care se solicită retragerea licenței audiovizuale a televiziunii Giga TV, la cerere.

După ce pe 17 septembrie 2013 rămăsese fără licență de emisie, pe 1 octombrie 2013 CNA i-a acordat dreptul de a emite din nou, după o perioada de 90 de zile de revizie tehnică, pe care Giga Tv o solicitase. Desi perioada expira abia pe 30 decembrie 2013, emisia a început mai devreme cu 10 zile, pe 20 decembrie 2013. Noul proiect Giga TV avea investiții de 1,5 milioane de euro, inclusiv pentru standarde tehnice de generație nouă sau pentru externelizarea serviciilor de ridicare semnal.

Insa la inceputul lunii iulie 2014, Giga Tv a inceput sa transmita din nou miră. Societatea Sonic Media SRL a informat la acel moment Consiliul Național al Audiovizualului că întrerupe emisia Giga Tv pentru o perioadă de 90 de zile. Motivele invocate au fost de ordin tehnic.

Ulterior, unii operatori de cablu tv sau DTH ( televiziune cu plata prin satelit ) au renuntat la transmisia acestuia canal.


SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------


13.10.2014
Romania - Ungaria, in direct la TVR. Arbitru cu noroc pentru tricolori

Meciul ROMANIA – FINLANDA din cadrul preliminariilor EURO 2016 va fi transmis LIVE de TVR 1 si TVR HD marti, 14 octombrie 2014 si va incepe de la ora 21:45.


Partida va fi arbitrata de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Paolo Tagliavento, informează uefa.com. Tagliavento va fi ajutat la cele două linii de Lorenzo Manganelli şi Mauro Tonolini, în timp ce rezervă va fi Giulio Dobosz. Asistenţi suplimentari la acest meci vor fi Marco Guida şi Gianpaolo Calvarese.
Tagliavento a mai arbitrat meciul Steaua - Ajax Amsterdam, scor 4-2, la loviturile de departajare, din 16-imile Ligii Europa, disputat în februarie 2013, dar şi partida Galatasaray Istanbul - CFR Cluj, scor 1-1, din octombrie 2012, în grupele Ligii Campionilor.


----------------------------------------------------------------------------------------


07.10.2014
Romania - Ungaria, sambata de la ora 19:00. Cine transmite meciul

Victor Piţurcă a convocat la echipa naţională, în vederea "dublei" cu Ungaria (11 octombrie) şi cu Finlanda (14 octombrie), 8 jucători de la Steaua şi doar 2 de la alte formaţii din Liga 1: Silviu Lung Jr. şi Gabriel Enache, ambii de la Astra, potrivit Realitatea.net.


Lotul complet convocat de Piţurcă:
Portari: Costel PANTILIMON (Sunderland/Anglia), Ciprian TĂTĂRUȘANU (Fiorentina/Italia), Silviu LUNG JR. (Astra Giurgiu)
Fundași: Vlad CHIRICHEȘ (Tottenham/Anglia), Dorin GOIAN (Asteras/Grecia), Florin GARDOȘ (Southampton/Anglia), Dragoș GRIGORE (Toulouse/Franța), Cosmin MOȚI (Ludogorets/Bulgaria), Răzvan RAȚ (PAOK/Grecia), Srgian LUCHIN (Steaua București), Iasmin LATOVLEVICI (Steaua București)
Mijlocași: Ovidiu HOBAN (Hapoel Beer Sheva/Israel), Mihai PINTILII (Al Hilal/Arabia Saudită), Gabriel TORJE (Konyaspor/Turcia), Alexandru MAXIM (VfB Stuttgart/Germania), Andrei PREPELIȚĂ (Steaua București), Cristian TĂNASE (Steaua București), Alexandru CHIPCIU (Steaua București), Gabriel ENACHE (Astra Giurgiu), Lucian SÂNMĂRTEAN (Steaua București)
Atacanți: Bogdan STANCU (Genclerbirligi/Turcia), Ciprian MARICA (Konyaspor/Turcia), Claudiu KEȘERU (Steaua București), Raul RUSESCU (Steaua București).

Cine transmite meciul: Meciul Romania - Ungaria, din preliminariile EURO 2016, va fi transmis LIVE de TVR 1 si TVR HD.


----------------------------------------------------------------------------------------

01.10.2014
Debut pentru "Danseaza printre stele" cu un prezentator surpriza

Duminică, 12 perechi „Dansează printre stele”, iar prezentatorul acestui show cum nu s-a mai dansat vreodată este Horia Brenciu, care revine în această ipostază după exact 10 ani. „În ultima perioadă, postura de jurat m-a obligat să mă uit mai mult în ochii concurenților. Duminică seara va trebui să mă uit în ochii telespectatorilor. Sincer, mi-era puțin dor de asta. Rolul de antrenor îmi place, dar nu l-am uitat pe cel de amfitrion. Vorba aia, cu el am debutat acum 21 de ani”, a mărturisit Horia Brenciu.

Horia a acceptat entuziasmat propunerea de a prezenta acest show pentru că știa formatul, despre care declară că e ceva mai mult decât tot ce s-a făcut până acum în materie de format de dans. “E în direct, dinamic, are muzică live și perechi care știu să danseze și se bat pentru un premiu care dublează competiția. Dacă la „X Factor” trebuie să scot în evidență fiecare elev din echipa mea, aici, la „Dansează printre stele”, toți concurenții sunt ai mei, adică trebuie să îi susțin pe toți, necondiționat”, a mai declarat Horia Brenciu.


Sursa: www.evzmonden.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


11.09.2014
Trilogia Wild Carpathia va fi transmisă High Definition pe TVR HD

Din 13 septembrie 2014, TVR 1 si TVR HD difuzează sâmbăta, de la ora 17.55, trilogia Wild Carpathia, acestea fiind unele dintre cele mai frumoase filme despre România, anunță televiziunea publică.

Seria Wild Carpathia este o trilogie aparte de filme documentare despre minunile naturii din munţii şi pădurile României. Prezentatorul şi poetul Charlie Ottley, care semnează şi scenariul seriei, îşi conduce telespectatorii prin ţara noastră şi le dezvăluie satele tradiţionale, mănăstirile, cultura autentică. De la splendidele rezervaţii naturale din Transilvania şi până la Delta Dunării, realizatorii au descoperit zone întinse al căror peisaj a rămas neschimbat de mii de ani. Seria va putea fi urmărită sâmbăta, timp de trei săptămâni, de la 17.55, la TVR 1 si TVR HD.


De-a lungul celor trei episoade, facem cunoştinţă cu o gamă largă de personaje, de la ciobani, ecologişti, meşteşugari şi până la alteţe regale, cu toţii implicaţi în păstrarea şi conservarea ultimelor zone sălbatice din Europa. Seria surprinde fragilitatea unor ecosisteme unice, habitat al lupilor, râşilor şi al celei mai numeroase populaţii de urşi din Europa şi arată de ce merită să fie conservate pentru generaţiile viitoare.

„A fost o experienţă incredibilă să călătorim în România şi să avem ocazia de a prezenta această ţară incredibilă, cu speranţa că zonele sălbatice ale Carpaţilor vor fi protejate - cu modalităţile de turism potrivite“, declară producătorul emisiunii, Alisdair Grant.


Wild Carpathia – Transilvania (WILD CARPATHIA – Transylvania, Marea Britanie, 2011), este prima parte a seriei, prezentând frumuseţea Munţilor Carpaţi din ţara noastră, în încercarea de a le arăta străinilor extrema diversitate a faunei şi florei, dar şi pentru a ne ajuta să ne dăm seama de ce „comoară nepreţuită" dispunem şi pe care suntem datori să o conservăm pentru generaţiile viitoare.

Partea a doua a filmului, Wild Carpathia – De la munţi la mare (WILD CARPATHIA - From the Mountains to the Sea, Marea Britanie, 2013) prezintă frumuseţile din zona de sud a Munţilor Carpaţi, începând de la Porţile de Fier şi vechea staţiune romană Băile Herculane, până la Delta Dunării.

Iar în ultima parte a trilogiei, Wild Carpathia – Veşnic sălbatici (WILD CARPATHIA – Wild Forever, Marea Britanie, 2013) călătorim prin nordul ţării, din Maramureş, unde suntem martorii unor festivaluri tradiţionale şi nunţi, până la bisericile pictate din Bucovina. Ideea care a stat la baza scenariilor ultimelor două episoade a fost dezvoltată de The European Nature Trust (Fondul European pentru Natură), organizaţie înfiinţată în anul 2001 de Paul Lister, ce are ca scop conservarea şi refacerea ultimelor areale de sălbăticie şi a habitatelor degradate din Europa.


SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------


08.09.2014
Revine 'Te cunosc de undeva'. Lista concurentilor si a membrilor juriului

Cei mai buni artiști-concurenți care și-au demonstrat talentul pe parcursul a cinci sezoane, la “Te cunosc de undeva!”, se reunesc, din 13 septembrie, la Antena 1, într-un sezon al campionilor transformărilor spectaculoase. Anda Adam, Rona Hartner, Maria Buză, Lora, Pepe, Jorge, CRBL și Florin Ristei revin la “Te cunosc de undeva!” cu poftă de show și mare nerăbdare să facă față provocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

În acest sezon al campionilor transformărilor, Gold edition, se întorc la masa juriului, alături de Andrei Aradits, și după o pauză de un sezon, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.


SURSA: http://www.a1.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


03.09.2014
Televiziunea Moldova 1 a intrat în lista must-carry

CNA a inclus in lista must-carry televiziunea publică Moldova 1 din Republica Moldova. Astfel, pe 3 septembrie 2014 va fi publicata pe siteul CNA lista must-carry actualizată, iar operatorii de cablu vor avea obligatia sa includa aceasta televiziune in grila de programe, in termen de maxim 30 zile.

Televiziunea Moldova 1 va fi retransmisa in baza unui acord international, la fel cum este cazul si televiziunii francofone TV 5.

Ca reciprocitate, operatorii de cablu tv din Republica Moldova vor fi obligati sa retransmita televiziunea TVR.

Asadar, incepand cel mai tarziu cu 3 octombrie 2014, toti abonatii la televiziune prin cablu din Romania vor putea urmari acest canal public din Republica Moldova, daca furnizorii de servicii tv cu plata vizați vor respecta legea.

De asemenea, este posibil sa televiziunea Moldova 1 sa fie transmisa intr-o varianta localizată pentru țara noastra, daca se doreste respectarea drepturilor de transmisie pentru programele pe care televiziunea publica de la Chișinău le achizitonează doar pentru teritoriul Republicii Moldova.

Televiziunea publica din România transmite deja prin satelit varianta localizata pentru Republica Moldova, cu denumirea chiar de TVR.


SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------


02.09.2014
Grecia - Romania, live la TVR1 si TVR HD

Pe 7 septembrie, echipa naţională a României joacă la Atena cu reprezentativa de fotbal a Greciei, primul meci din bătălia pentru EURO 2016. Partida, care va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45 este revanşa pe care România speră să o obţină în faţa Greciei, echipă care a răpit tricolorilor calificarea la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014, după barajul din noiembrie 2013.

Echipa României are marea şansă de a se califica la primul turneu final după o pauză de 8 ani, ultima prezenţă a României la un turneu final fiind cea de la EURO 2008.


„Este prima mare ocazie a generaţiei Maxim-Chipciu-Chiricheş şi ultima a veteranilor Raţ, Goian, Tamaş şi Mutu, ultimul dacă va fi convocat. Este, de asemenea, specialitatea lui Victor Piţurcă, cel care, ca antrenor, a calificat Naţionala României la EURO în 2000 şi în 2008. Ar fi a treia calificare consecutiva a României la acest turneu final, gestionată de antrenorul român”, comentează Emil Hossu Longin, TVR.

Atât pentru echipa României, cât şi pentru celelalte ţări participante există o şansă în plus la calificare şi asta pentru că pentru prima dată la acest turneu se vor califica 23 de echipe plus ţara gazdă, Franţa, faţă de numai 15-16 ţări câte participau până acum. Din fiecare grupă se cele califică primele două plus formaţia cea mai bună de pe locul 3 din cele 9 grupe, celelalte 8 ocupante ale locurilor 3 urmând să susţină baraj


SURSA: http://www.tvr.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


01.09.2014
Cine va fi in juriul show-ului „Dansează printre vise”, difuzat de Antena 1

În această toamnă, vedetele „Dansează printre vise” la Antena 1 și trăiesc acerba competiție din concursurile de profil, iar Jojo, Mihai Petre și Igor Munteanu sunt cei care le vor nota evoluția pe ring în show-ul realizat după cel mai longeviv format de dans din lume, Dancing with the Stars.

Așadar, după cum declară Mihai Petre, telespectatorii trebuie să se aștepte la „un spectacol de dans în adevăratul sens al cuvântului, creat de dansatori profesioniști cu experiență și vedete. Competiția va fi una acerbă și spectaculoasă”.

Tocmai asta vor urmări Mihai Petre și Igor Munteanu, doi profesioniști pentru care dansul nu mai are taine: ca regulile fiecărui stil în parte să fie respectate cu strictețe de concurenți. „Voi fi sincer și obiectiv, deoarece știu că aprecierea corectă te poate ajuta să te mobilizezi pentru a fi cel mai bun și mai știu cât efort trebuie să depui pentru a putea reda prin mișcări emoțiile unei piese muzicale. Consider că fiecare efort merită să fie încurajat, dar, pentru că sunt implicat într-un show de o calitate excepțională, voi fi cât se poate de obiectiv”, declară Igor Munteanu. „Spiritul de competiție dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel”, dezvăluie Mihai Petre, cel care a mărturisit că va nota cu mult râvnitul 10 momentele artistice care îl vor convinge să se ridice de pe scaun.

Grațioasa Jojo promite că va fi obiectivă, empatică, vigilentă și foarte atentă la lucrurile care nu sunt atât de evidente în momentul reprezentației. „Phihologia concurentului se va situa în prim plan pentru mine. Există oameni care nu oferă totul încă din primul moment, dar care prezintă o promisiune frumoasă pentru un viitor apropiat. Sunt îndrăgostită de frumos și pot face o medie corectă între talentul, hotărârea și strălucirea fiecărui concurent în parte. Las chestiunile strict legate de acuratețea dansului în mâinile și inimile lui Mihai și ale lui Igor. Sunt convinsă că împreună vom alcătui un juriu corect și complet”, a declarat Jojo. Jojo – Cătălina Grama.



SURSA: http://www.a1.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


11.08.2014
Kovesi vorbește despre Antena 3 și scandalul sediului confiscat

Sefa DNA a făcut precizări în cazul sediului Antenei 3, care a fost pus sub sechestru.


„Antena 3 nu are calitate în dosar. Sunt chiriași ai unei clădiri a unei firme private. Dacă era proprietatea Antena3 nu se dispunea confiscarea. Dacă odată cu executarea silită va fi scoasă la licitație acea clădire, noul proprietar poate hotărî să prelungească acel contract de închiriere. Mai mult decât atât, în acest dosar a fost condamnat Dan Voiculescu. Cu ocazia audierilor, Dan Voiculescu a precizat că nu are nicio calitate în Antena 3 , ca atare, Antena 3 nu are nicio legătură în acest dosar. Are probabil un contract prin care funcționează într-un imobil față de care instanța a decis confiscarea", a spus Laura Codruta Kovesi la Adevărul Live.

„Această hotărâre de condamnare nu are legătură cu libertatea presei. Libertatea presei e garantată de Constituție și de lege. În ceea ce privește aceste măsuri luate de instanță este o decizie prin care s-a dispus recuperearea prejudiciului. Judecătorii din complet au fost foarte preciși cu privire la ce se confiscă, cum se confiscă. E prima dată când vedem într-o minută a unei instanțe modul în care se va desfășura această confiscare. Toate aceste imobile vor trece în propietatea statului. Dacă sunt contracte de închiriere care nu se vor încheia până la data trecerii în proprietatea statului, aceste contracte vor fi sau nu prelungite de stat", a mai spus Kovesi.

----------------------------------------------------------------------------------------


07.08.2014
2 Canale TV noi la TELENET

REGIO TV TRANSILVANIA - stiri si informatii din judetul Salaj
ERDELY TV - televiziune in limga maghiara: stiri si informatii din judetul Mures


----------------------------------------------------------------------------------------


05.08.2014
RCS-RDS va transmite meciuri din Liga 1 ?

1. Acest este un zvon.

2. Conform sportnews.ro, RCS-RDS ar fi ajuns la o intelegere "cu reprezentanţii Look TV, deţinătoarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I în următorii cinci ani, pentru a transmite partide din campionat."


”În aproximativ două săptămâni, abonaţii noştri vor vedea din nou partide din prima ligă. Mai sunt de pus la punct câteva detalii. Compania noastră va anunţa în curând parafarea înţelegerii dintre cele două părţi. Ne bucurăm că putem să le facem abonaţilor o astfel de surpriză”, ar fi declarat, în exclusivitate pentru SportNews.ro, surse din conducerea companiei RCS & RDS.

Oricum, din articolul menționat se întelege ca vor fi trasmise meciuri din Liga 1. Nu este precizat expres că RCS-RDS va transmite televiziunile Look Tv si Look Plus, ci doar se amintește că "începând cu 1 iulie, compania de telecomunicaţii a scos din grilele sale canalele Look TV şi Look Plus, deţinătoarele drepturilor tv pentru Liga I."



SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------


31.07.2014
2 Canale TV noi la TELENET

ALEGE TV - stiri si informatii din judetul Dolj
DATINA TV - stiri si informatii din judetul Mehedinti / preluari TVH


----------------------------------------------------------------------------------------


30.07.2014
Digi24: "Televizarea meciurilor din Liga I, anchetată". Consiliul Concurenței verifică modul în care LPF a vândut drepturile de difuzare

„Investigaţia a fost declanşată în urma unei plângeri”, a anunțat Consiliul Concurenței, citat de către televiziunea Digi24 a companiei RCS-RDS.


„LPF a vândut drepturile de televizare ale meciurilor de fotbal ce se desfăşoară în cadrul competiţiei Liga I către compania Intel Sky Broadcast LTD, pentru o perioadă de 5 ani. Compania a decis să le valorifice prin intermediul a două posturi de televiziune în regim "cu plată". Investigaţia nu vizează modalitatea în care compania Intel Sky Broadcast LTD valorifică aceste drepturi de televizare, ci comportamentul membrilor LPF”, spune Consiliul Concurenţei citat de Digi24.

Totodată, Consiliul Concurenţei reaminteşte că a derulat o investigaţie în urma vânzării de LPF a drepturilor de difuzare pentru perioada 2008-2011 către consorţiul format din SC TV Antena 1 SA şi SC RCS&RDS SA. „Investigaţia s-a finalizat în 2011, prin acceptarea unor angajamente asumate de LPF”, se spune în comunicatul citat de Digi24.

Potrivit aceluiaşi comunicat, Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea de informaţii şi opinii referitoare la această investigaţie de la agenţii economici terţi, inclusiv concurenţi şi clienţi ai părţilor implicate.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

Televiziunile generaliste Look TV şi Transilvania Live (care ulterior s-a transformat în Look Plus, n.r.) au anunţat, pe 2 aprilie, într-un comunicat remis agenţiei Mediafax, că au încheiat un memorandum de înţelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I şi Cupa Ligii.

Pe 29 mai, compania de telecomunicaţii RCS&RDS a anunţat că a depus plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât „vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei”.

Anii trecuţi, Liga 1, alături de multe alte competiţii interne şi internaţionale din diferite discipline sportive, au fost transmise de cele trei canale DigiSport, fără niciun cost suplimentar pentru abonați, precizeaza in continuare Digi24.

În ultimii șase ani, funcţionarea cluburilor de fotbal şi desfăşurarea campionatului naţional au fost finanţate, în cea mai mare măsură, de RCS & RDS, mai arata Digi24.

Compania de cablu a plătit peste 150 de milioane de euro, dar a oferit gratuit abonaţilor canalele de sport cu transmisiunile de fotbal, mai precizeaza in aceeasi stire televizunea Digi24.


SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------


21.07.2014
Televiziunea Giga Tv emite miră cu textul "Revizie Tehnică"

Televiziunea Giga Tv emite miră de peste o săptămână, inclusiv prin Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv), cu mesajul "Revizie tehnică". Sub acest mesaj sunt afisate ora curentă si data. De asemenea, nu functionează fluxul video live de pe propria pagină web.


După ce pe 17 septembrie 2013 rămăsese fără licență de emisie, pe 1 octombrie 2013 CNA i-a acordat dreptul de a emite din nou, după o perioada de 90 de zile de revizie tehnică, pe care Giga Tv o solicitase. Desi perioada expira abia pe 30 decembrie 2013, emisia a început mai devreme cu 10 zile, pe 20 decembrie 2013.

Noul proiect Giga TV avea investiții de 1,5 milioane de euro, inclusiv pentru standarde tehnice de generație nouă sau pentru externelizarea serviciilor de ridicare semnal.

Update 21 iulie 2014, ora 14:55: Societatea care deține postul GiGa Tv a informat, în urmă cu două săptămâni, Consiliul Național al Audiovizualului că întrerupe emisia pentru o perioadă de 90 de zile. Motivele invocate sunt de ordin tehnic, au declarat pentru paginademedia.ro reprezentanți ai CNA.

SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com

----------------------------------------------------------------------------------------


18.07.2014
4 Canale TV noi la TELENET

N 24 PLUS - televiziune generalista (stiri, filme, seriale, reality-show-uri)
INFORMATIA TV - stiri si informatii din judetul Satu Mare
INTERMEDIA TV - stiri si informatii din judetul Suceava
ROMANTIC TV - muzica anilor 60-90


----------------------------------------------------------------------------------------


15.07.2014
Din 15 iulie, revine "Dan Diaconescu in Direct"

Emisiunea talk-show "Dan Diaconescu în Direct" revine la TV din 15 iulie 2014, dar nu la OTV, ci la România Tv.

"Au trecut 532 de zile de când nici nu știi ce pierzi.", anunță Romania Tv.


"Mâine e momentul să aflii. Se intoarce Dan Diaconescu în direct cu dezvăluiri senzaționale și interviuri incendiare în transmisiuni maraton 7 nopți din 7", mai precizează promoul Romania Tv, care își invită telespectatorii să nu rateze mâine "Dan Diaconescu in direct", cu completare a moderatorului emisiunii, în final: "... pentru că nici nu știți ce pierdeți".

SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com

----------------------------------------------------------------------------------------


01.07.2014
Inca o vedeta PRO alege Antena 1

Mihai Petre, unul dintre cei mai premiaţi dansatori din România, va face parte din juriul show-ului "Dancing with the stars", pe care Antena 1 îl pregăteşte telespectatorilor pentru această toamnă, informează site-ul televiziunii.

"«Dancing with stars» este, după părerea mea, cel mai complex şi mai spectaculos format de dans de pe piaţă. Urmăresc show-ul din SUA de multă vreme şi mă declar un fan al lui. Datorită profesiei şi carierei mele în dans am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, aşa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipa în cadrul căreia m-am format ca şi om de televiziune. «Dancing with the stars» va fi o explozie de dansuri spectaculoase, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă la Antena 1", a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre are în palmares de 14 ori titlul de campion naţional împreună cu soţia sa, Elwira, alături de care a ajuns în semifinală la Cupa Mondială şi în finala Cupei Europene de Dans, fiind prima pereche de dansatori profesionişti din România.

Emisiunea "Dancing with the stars" aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti, care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, iar evoluţia lor este notată atât de juriu, cât şi de telespectatori. Cei aflaţi în faţa micilor ecrane au acces şi la ceea ce se întâmplă în spatele scenei, pot descoperi cum decurg antrenamentele, care sunt tensiunile din culise şi cât de mare este efortul depus de cei de pe scenă.

----------------------------------------------------------------------------------------


01.07.2014
Look Tv și Look Plus au ieșit din grila RCS-RDS, Akta si Orange Tv?

În acest moment, televiziunile Look Tv și Transilvania Live (de astazi, Look Plus) nu se mai receptioneaza in grila de televiziune prin cablu a RCS-RDS.

Nu stim daca este doar o defectiune sau modificari tehnice, dar in acest moment cele doua televiziuni nu mai au semnal in grila digitală a operatorului amintit. In grila analogica de televiziune prin cablu a operatorului, precum si in grila Digi Tv Satelit, cele doua televiziuni nu sunt de asemenea transmise.

Look TV şi Transilvania Live au informat anterior Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că vor percepe tarife pentru retransmisie de la operatorii de cablu începând cu 1 iulie 2014, decizia fiind luată de cele două televiziuni pe fondul difuzării de către acestea a meciurilor din Liga I. In acel moment, cele două societăţi au notificat CNA că au decis să renunţe la regimul "must carry" începând tot cu data de 1 iulie 2014.

Totusi, intr-un comunicat anterior, RCS & RDS a anuntat a depus plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei.

Compania RCS & RDS a mai precizat la acel moment că nu a fost contactată de către Liga Profesionistă de Fotbal, de către reprezentanţii posturilor de televiziune Look TV şi Transilvania Live sau de către reprezentanţii firmei Intel Sky Broadcast si că nu a virat nicio sumă de bani, nu a semnat niciun contract şi nu se află în negocieri sau discuţii cu Liga Profesionistă de Fotbal, cu niciuna dintre televiziunile sau cu firma mentionată mai sus.

UPDATE 1 iulie 2014. ora 09:00: Look Tv si Transilvania Live au iesit si din grilele Orange Tv ( insa la scanare apar ca prezente, dar fără imagine si fara sunet ) si Akta Digital ( Digital Cable System SA ), conform informatiilor primite de la cititorii noștri. Rămâne de urmărit dacă eliminarea este definitivă sau nu.

UPDATE 1 iulie 2014. ora 10:00: Conform informatiilor primite de la unii cititori, Look Tv si Look Plus sunt in grila Nextgen ( o companie Romtelecom ), iar Look Tv si Transilvania Live sunt gasite in continuare si in grila Romtelecom DTH ( fostul Dolce TV), la scanarea frecventelor satelitului Hellas Sat 2 ( nu putem confirma daca exista si imagine si sunet, canalele mentionate sunt criptate ).

SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com

----------------------------------------------------------------------------------------


30.06.2014
Cupa Ligii va fi transmisă de toti cabliștii?

Desi informatiile din acest moment arata ca RCS&RDS si alte companii nu au confirmat oficial retransmiterea Look TV, AdePlast, care este noul sponsor al competitiei, "a primit garantia vizibilitatii la nivel national, adica televizarea meciurilor prin intermediul tuturor cablistilor", anunta sport.ro, care mai precizeaza că noul sponsor al Cupei Ligii va fi prezent si pe panotajul tuturor meciurilor din Liga I, sigla AdePlast urmand sa apara in spatele portilor.

Nu prea este explicabil cum s-a oferit aceasta garantie, in conditiile in care nu toti operatorii au confirmat retransmisia Look Tv dupa 1 iulie 2014. Va invitam sa tratati ca pe un zvon aceasta informatie a garantiei vizibilitatii la nivel national, e posibil să fie o exprimare inexactă.

Conform unor surse pe care le consideră sigure, sport.ro a aflat ca Liga Profesionista de Fotbal a semnat un contract valabil pe 3 ani cu AdePlast, care va deveni noul sponsor oficial al Cupei Ligii.

500.000 de euro va incasa Liga Profesionista de Fotbal pentru fiecare an din contract, 1.5 milioane de euro in total, urmand ca premiul pentru fiecare castigatoare a trofeului sa fie mai mare decat cel primit de echipa care va cuceri Cupa Romaniei.

Intelegerea prevede un premiu cu 100.000 euro mai mare decat cel oferit pentru castigatoarea Cupei Romaniei, adica aproximativ 350.000 de euro.

Contractul semnat intre LPF si AdePlast va fi confirmat intr-o conferinta de presa, cel mai probabil la tragerea la sorti al primului tur din Cupa Ligii.

Cupa Ligii a fost o competiție de fotbal din România care a existat doar două ediții, în anii 1998 și 2000 și care urmează să fie reînființată de LPF odată cu sezonul 2014-2015. Ca și în cazul Cupei României, Cupa Ligii se va desfășura în sistem eliminatoriu, cu semifinală tur - retur.

SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com

----------------------------------------------------------------------------------------


20.06.2014
Digi 24 va deschide la Galaţi a opta staţie regională


Postul de ştiri Digi 24, lansează luni, 23 iunie 2014, la Galaţi, cea de-a opta staţie care se adresează telespectatorilor din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea.


Digi24 îşi continuă extinderea la nivel naţional cu lansarea, la Galaţi, a celei de-a opta staţii regionale. Digi24 Galaţi îşi începe emisia, luni, 23 iunie, la ora 19:00, cu un jurnal principal de ştiri.

Staţia va transmite, de luni până vineri, şapte jurnale de ştiri şi două talk-show-uri pe teme de actualitate regională. Programul va fi completat de o emisiune pe teme din sport, precum şi una de turism.

La Digi24 Galaţi ziua de ştiri începe cu jurnalul de la ora 06:30, si continua cu jurnalele orelor 07:30, 08:30, 13:00 si 16:30. Principalul jurnal de ştiri al zilei va fi difuzat la ora 18:30. Ziua de ştiri se incheie cu Jurnalul orei 21:00.

„Vocile Galaţiului”, un talk show, prezentat de Ionuţ Negru, este în direct de luni până vineri, de la ora 19:00. Iar de la 20:00 Raluca Ardean sondează piaţa forţei de muncă la „Recrutat în Galaţi”. Tot ce este nou în sportul regional va fi dezbătut, în fiecare marţi, de la 20:30, în „Divizia Locală”, emisiune moderată de Marius Ţuca. Georgiana Dediş prezintă, luni, de la 20:30, „Turist acasă”, o emisiune turistică dedicată tuturor celor care cred că regiunea lor mai are multe de arătat.

În grila Digi24 Galaţi se vor regăsi, zilnic, şi emisiuni ale Digi24 HD: „Jurnalul de seară”, „24 într-o oră”, „Bussines Club”, „Digicult” sau „Din interior” sunt doar câteva dintre ele.

----------------------------------------------------------------------------------------


19.06.2014
3000...

... de LIKE-URI!


----------------------------------------------------------------------------------------


17.06.2014
Juratii de la "Masterchef", oficial la Antena 1. Ce spun acestia despre noua emisiune


Cei trei jurati de la "Masterchef" au semnat cu Antena 1! Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu vor face parte din juriul show-ului "Hell's Kitchen". Despre transferul lor de la PRO TV la Antena 1 se zvoneste de cateva saptamani, insa informatia a devenit abia acum oficiala.

Show-ul care va debuna in aceasta toamna la Antena 1 isi propune sa dezvaluie publicului ce se ascunde de fapt in bucataria unui restaurant, iar Bontea, Scartatescu si Florin Dumitrescu au de gand sa fie si mai duri fata de cum i-a cunoscut pana acum publicul.

"Tot ceea ce ati vazut pana acum a fost floare la ureche. In aceasta toamna vom dezlantui Infernul Bucatarilor si asta pentru ca un Chef adevarat trebuie sa fie mai mult decat un bucatar desavarsit, trebuie sa aiba un caracter puternic, sa fie un lider innascut, asta este ceea ce cautam noi acum", a declarat Chef Sorin Bontea, conform spynews.ro

"Daca pana acum aveati impresia ca suntem duri, stati sa vedeti ce urmeaza de acum incolo! Bucataria unui restaurant nu este deloc o joaca, iar de asta va veti convinge in aceasta toamna. Este un camp de lupta, unde cel mai bun si cel mai puternic castiga", a spus Chef Catalin Scarlatescu.

"Hell's Kitchen inseamna o evolutie in cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din intreaga lume, este produs de o echipa nemaipomenita, asa ca ma bucur foarte tare sa fac parte din acest proiect. In bucatarie este ca in armata, iar din toamna imi veti da dreptate urmarind acest show. James Joyce spunea in "Ulise": "Dumnezeu a creat mancarea, iar Diavolul a creat bucatarii!". Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlantui Iadul Bucatarilor", a declarant Chef Florin Dumitrescu.


Sursa: ele.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


07.06.2014
Liga 2 LIVE

Seria 2, 07.06.2014, ora 16:00
-- CSU Craiova-Rm.Valcea -- LIVE la TVR 1

Seria 1, 07.06.2014, ora 20:00
-- CSM Iaşi-ACS Berceni -- LIVE la TVR 3

----------------------------------------------------------------------------------------


16.04.2014
Charlie Chaplin, celebrat la TVR 2 prin 'Integrala Chaplin'


Din această sâmbătă, TVR 2 dă startul unui ciclu special de omagiere a unei duble aniversări legate de cel care a devenit cel mai popular actor din istoria cinematografiei universale. Sub titlul: Chaplin, un secol de celebritate – telespectatorii TVR 2 se alătură publicului din întreaga lume care sărbătoreşte, în 2014, 100 de ani de existenţă a celebrului personaj Charlot şi împlinirea a 125 de ani de la naşterea celui care i-a dat viaţă, a actorului Charlie Chaplin.
TVR 2 LIVE
În fiecare sâmbătă, de la ora 18.30, TVR 2 va difuza toate principalele producţii cinematografice de lung-metraj ale lui Chaplin, creaţiile sale ca actor sau regizor. „Integrala Chaplin” va debuta la TVR 2 în 17 mai cu filmul Luminile oraşului şi se va încheia în 12 iulie cu Luminile rampei . Fiecare film va fi prefaţat de o scurtă prezentare - ce va fi făcută de diverse personalităţi din lumea teatrului, a filmului sau a criticilor cineaşti din România, precum: Manuela Cernat, Laurenţiu Damian, Emilia Popescu, Nae Caranfil, Dan Puric, Eugenia Vodă.


Sursa: tvr.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


14.05.2014
'Serviţi, vă rog' se muta la Antena 1. Alte plecări din trustul Pro


Producţia „Serviţi, vă rog“ urmează să fie difuzat pe postul Antena 1, după ce producătoarea Mona Segall îşi va aduce echipa de la Pro TV, după finala „Vocea României“, pentru a începe filmările pentru acest show.

Producţia „Serviţi, vă rog“ urmează să fie difuzat pe postul Antena 1, după ce producătoarea Mona Segall îşi va aduce echipa de la Pro TV, după finala „Vocea României“, pentru a începe filmările pentru acest show.

Celebra emisiune de divertisment „Serviţi, vă rog“ va intra în grila de programe a trustului Intact, anunţă libertatea.ro, care mai arată că după finala show-ului „Vocea României“ echipa de producţie care a fost coordonată de Mona Segall se va deplasa la Antena 1 pentru a începe filmările.

„Prima emisiune la care se va lucra va fi «Serviţi, vă rog». Filmările se vor derula în mai multe oraşe, dar calendarul de lucru încă nu a fost stabilit“, susţine Libertatea care citează surse apropiate postului din trustul Intact. Vestea vine la puţin timp după ce Mona Segall, unul dintre cei mai apropiaţi oameni de televiziune din România şi unul dintre „pilonii“ Pro TV, şi-a dat demisia de la postul din Bulevardul Pache Protopopescu. Producătoarea era cea care „dirija“ emisiunile de top ale postului, printre care „Dansez pentru tine“, „Românii au talent“ şi „Vocea României“ şi care, în continuare, vor rămâne sub umbrela Pro TV, fiind realizate sub franciză încă plătită.

Alte plecări din trustul Pro

Postul de televiziune din Bulevardul Pache Protopopescu trece printr-o serie drastică de schimbări după ce, în toamna trecută, lituanianul Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al Pro TV. Rând pe rând, membrii „Serviciului Român de Comedie“, Florin Călinescu, Horia Brenciu, Ruxandra Ion, regizorul Iura Luncaşu, Octavian Strunilă, Ştefan Bănică Jr dar şi oameni mai puţini vizibili, dar aflaţi în poziţii-cheie, au părăsit televiziunea, unii dintre ei reorientându-se spre principalul concurent, Antena 1. Cea mai notabilă plecare a fost cea a producătoarei Mona Segall, care a ales să se alăture trustului rival Intact, acolo unde va produce „Romanian Idol“, în echipă fiind cooptat Ştefan Bănică Jr. În schimb, talent-show-ul muzical „Vocea României“ va fi produs în continuare în varianta consacrată, preselecţiile fiind anunţate deja, după ce, se presupunea că va fi transformat într-un format pentru copii.

Pe piaţa media circulă informaţii potrivit cărora Loredana, Smiley şi Pavel Bartoş sunt şi ei cu un pas în curtea Antenei 1. Pe piaţă există deja un talent show pentru micuţii talentaţi, „Next Star“, la Antena 1, iar postul Kanal D va lansa în această toamnă o emisiune similară, „KIDSing“.

Desfiinţarea departamentului de PR şi mutarea lui Cabral

În plină restructurare, Pro TV primeşte lovitură după lovitură, una dintre cele mai dureroase fiind desfiinţarea întregului departament de PR şi comunicare, vinerea trecută, condus până nu demult de Maria Apostol, care s-a despărţit de Pro TV după 13 ani, la jumătatea lunii februarie. Bodyguarzii le-au confiscat angajaţilor telefoanele de serviciu şi le-au cerut să părăsească clădirea televiziunii. În urma incidentului, aceştia au apelat la ajutorul forţelor de ordine. Situaţia este cu atât mai delicată, cu cât printre cei disponibilizaţi se numără şi unii dintre cei mai vechi oameni ai postului. Tot atunci, departamentul „Poveştirilor Adevărate“, în frunte cu realizatorul Dan Cruceru şi Ioana Moldovan, dar şi cel de promo, au fost restructurate, iar Cabral Ibaka, prezentatorul „Poveştilor de noapte“ a fost mutat la Pro TV, după 14 ani petrecuţi în curtea postului Acasă TV. În schimb, colega lui de platou, Irina Fodor, soţia lui Răzvan Fodor, prezentator al emisiunii „MasterChef“, a fost anunţată că urmează să fie pusă pe liber.


Sursa: adevarul.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


30.04.2014
Loredana – recital la TVR 1 şi TVR HD


Vineri, 2 mai, de la 18.10 şi duminică, 4 mai, de la 17.30, Televiziunea Română transmite integral recitalul susţinut de Loredana pe scena Sălii Radio, cu ocazia celei de-a XII-a ediţii a Galei Premiilor Muzicale Radio România.
TVR HD LIVE
În 23 martie a avut loc tradiţionala gală de decernare a celor mai importante premii muzicale oferite anual de postul public de radio pentru performanţe în muzica românească pop, dance, folk şi rock. Au fost acordate 17 trofee pe genuri şi categorii telespectatorii putând urmări ceremonia la TVR 1 şi TVR HD.
Spectacolul de gală s-a încheiat cu recitalul incendiar susţinut de Loredana – Artistul anului 2013, acompaniată de orchestra sa, Agurida. Recitalul integral al Loredanei la Premiile Radio România poate fi acum vizionat de telespectatorii TVR 1 şi TVR HD în premieră vineri, de la ora 18.10. Spectacolul va fi transmis în reluare la TVR 1 duminică, de la 17.30.
TVR 1 LIVE


Sursa: mediaddict.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


14.04.2014
Antena 1 difuzează, în Săptămâna Mare, controversatul serial “The Bible”


Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări, începând cu săptămâna premergătoare zilelor de Paşti, un serial multipremiat, producţie 2013, intitulat “Biblia”, în fiecare seară de la 22:30. Mark Burnett, producatorul miniseriei alături de Roma Downey, a declarat că este cel mai important proiect al carierei sale în televiziune. Primul episod a fost urmărit de peste 13 milioane de telespectatori în Statele Unite şi este cea mai urmărită producţie de gen până la ora actuală. “Biblia” a fost nominalizată la trei categorii ale premiilor Emmy.

Miniseria compusã din 10 episoade încearcã sã redea cele mai semnificative capitole ale Sfintei Scripturi, inclusiv călătoria lui Noe cu Arca, povestea lui Avram, Exodul, povestea lui Samson și Dalila, și nașterea, moartea și învierea lui Iisus Hristos. “Ne-am adresat, cu această producţie, în special tinerei generatii, am vrut să demonstrăm că Vechiul Testament nu este doar o inşiruire de poveşti fără legătură între ele, ci se înlănţuiesc şi conduc toate către Noul Testament”, a declarat Mark Burnett.

Serialul a născut multe controverse, între care, cea mai mediatizata este acuzatia ca actorul din rolul lui Satana seamănă cu Barack Obama. Dezminţirile nu au întârziat să apară, cei doi producători oferind o declaraţie oficială: “Actorul care îl joacă pe Satana, Mehdi Ouazanni este un renumit actor marocan, a mai interpretat acest personaj şi înainte ca domnul Obama să devină preşedinte”.


Sursa: mediaddict.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


13.04.2014
Ştefan Bănică a plecat de la “Dansez pentru tine”. Cine îi va lua locul în ediţia de Paşte


A prezentat emisiunea “Dansez pentru tine” ani la rând, însă o dată cu recalcularea bugetului la PRO TV au venit şi modificările de personal. Iar loc pentru Ştefan Bănică jr, care dădea “Bună seara” din ringul visurilor în fiecare vineri pe toată perioada concursului, nu s-a mai găsit. Deşi s-a zvonit chiar că şi show-ul va fi scos din grilă, boşii din PRO s-au gândit să-i mai dea o şansă, însă cu o gazdă mai puţin costisitoare.

Dacă iubitorii emisiunii “Dansez pentru tine” s-au obişnuit să fie întâmpinaţi în ringul visurilor de Iulia Vântur şi Ştefan Bănică jr, se pare că acesta din urmă, care avea venituri colosale din prezentarea show-ului, a fost pus pe liber. Conform tabu. ro, Victor Slav va fi cel care îl înlocuieşte pe trubadur, cel puţin în ediţia specială care se anunţă de Paşte.

Potrivit surselor din interiorul televiziunii, producătorii au deja vedetele care vor face parte din proiect. Astfel, în ringul visurilor vor evolua Cabral, Giani Kiriţă, Jean de la Craiova şi Vica Blochina. Noutatea este că fiecare va avea ca partener de dans propriul copil, aşa că la Buftea repetiţiile sunt în toi, concurenţii străduindu-se să înveţe paşii pentru două stiluri de dans.


Sursa: mediaddict.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


09.04.2014
CNA a acordat o licenţă prin satelit pentru televiziunea Ten TV


Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii Lugomedia SRL de acordare a unei licenţe audiovizuale prin satelit pentru televiziunea Ten TV.

TEN TV LIVE

Potrivit dosarului depus la CNA, Ten TV va avea un profil tematic, fiind centrată pe difuzarea de documentare şi programe dedicate organizaţiilor non-guvernamentale.

Ten TV va fi lansată în următoarele patru-cinci luni, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Chirvasie, directorul de programe al noii televiziuni. Aceasta a fost prezentă în şedinţa CNA alături de alţi doi reprezentanţi ai societăţii Lugomedia SRL, respectiv Ştefan Festo şi Marius Gangan.

Noua televiziune Ten TV ar urma să emită pe satelit atât în România, cât şi în Republica Moldova şi în Ucraina, conform documentelor depuse la CNA. Ten TV va difuza programe producţie proprie (25,50%) şi producţii ale altor producători (74,50%). Grila televiziunii va cuprinde programe de informare (13,51%), programe educative, culturale şi religioase (9,71%), filme – artistice, documentare, seriale şi animaţie (58,21%), divertisment (3,57%), publicitate şi teleshopping (15%). Studioul noii televiziuni va fi la Lugoj.

Investiţia în lansarea Ten TV se ridică la 193.635 de euro, potrivit documentelor depuse la CNA de reprezentanţii societăţii Lugomedia SRL. Asociaţii societăţii Lugomedia SRL sunt: Daniel Gabriel Olariu (95%) şi Ionela Olariu (5%).


Cititi mai departe pe mediaddict.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


03.04.2014
ZU TV emite începând de joi, 3 aprilie. Lansarea este marcată de mega spectacolul ZU Music Awards!

Antena Group anunţă că ZU TV, cel mai dinamic şi cool post, dedicat tinerilor optimişti şi dornici de distracţie, emite începând de joi, 3 aprilie, de la 9 dimineaţa.

Această televiziune aduce o nouă dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360. Brandul ZU s-a impus în ultimii ani ca principalul motor de promovare al artiştilor tineri şi a muzicii bune, a reuşit să strângă un număr record de public la evenimentele sale şi are aproape un milion şi jumătate de fani pe platformele sociale. Radio ZU este lider neîntrerupt în Bucureşti de şapte ani, încă de la debut, fiind ascultat, zilnic, de o medie de 1,6 milioane români.

Pentru că un post cu astfel de ascendentă nu se putea lansa oricum, prima zi de emisie ZU TV este sărbătorită prin mega spectacolul ZU Music Awards, la care vor fi prezente toate numele care contează din industria muzicală din România. ZUMA are loc mâine seară la Romexpo şi va fi transmisă live de proaspătul lansat ZU TV şi de platforma online Antena Play.

ZU TV va difuza cele mai importante evenimente muzicale internaţionale, producţii proprii destinate publicului tânăr şi va propulsa, alături de radio ZU, muzică de top. Tinerii se vor bucura să-i regăsească, printre vedetele postului, pe simpaticii prezentatori Radio ZU Popescu şi Flick, Adi Mihăila, Denise, dar şi artişti cunoscuţi precum What’s Up , Ruby şi Omar, câştigătorul Next Star. „Pentru că talent” este talent show-ul din prime time-ul zilei de luni, care îi reuneşte pe cei care nu au convins încă pe nimeni cu talentul lor, în timp ce “ZU Kids on the block” este un show transmis miercuri seara, care îi are că protagonişti pe copiii de la Next Star care acum vor trebui să-i uimească pe producătorii şi compozitorii care fac hiturile în România. Omar, câştigătorul primului sezon Next star, este prezentatorul acestei emisiuni. Vineri, de la 22.30, începe “Featuring Dl. Rima”, în timp ce sâmbătă, de la 18.00, telespectatorii vor putea urmări “Most Wanted”, cele mai ţări piese ale săptămânii. Grila va fi condimentată, cu “iutubuşoare” cu tâlc sub stricta supraveghere a haiosului Cătălin Oprişan.

ZU TV dă întâlnire tinerilor cool pe toate platformele sale - Nu e TV, e ZU TV!

----------------------------------------------------------------------------------------


28.03.2014
Liga 2 LIVE

Seria 1, 29.03.2014, ora 11:00
-- Bacău-Gloria Buzău -- LIVE la TVR 3

Seria 2, 29.03.2014, ora 16:00
-- CS U Craiova-F.C Bihor -- LIVE la TVR 1
Seria 2, 29.03.2014, ora 18:00
-- ASA Tg.Mureş-CS Mioveni -- LIVE la TVR 3

----------------------------------------------------------------------------------------


17.03.2014
Romania, favorita la castigarea Eurovision 2014?

Cel putin asa reiese dintr-un sondaj online realizat de blogul britanic http://wiwibloggs.com/ la care au participat peste 5000 de cititori.
Conform voturilor, Romania, reprezentata de Paula Seling si Ovi cu piesa “Miracle”, conduce in preferintele cititorilor britanici si nu numai, cu 1113 voturi, (21.84%), urmata de Molly Smitten-Downes (Marea Britanie) cu "Children of the Universe" - 1036 voturi (20.33%).
Pe locurile urmatoare, la mare distanta, se afla reprezentantii Irlandei, Spaniei si Ungariei.
Editia din acest an a Eurovision, se va desfasura in perioada 6-10 mai 2014, in Copenhaga, Danemarca

----------------------------------------------------------------------------------------


17.03.2014
Surpriză! Cine va transmite meciurile Ligii 1 din sezonul viitor

Week-end-ul a adus ultimele clarificări vizavi de unul dintre subiectele cele mai fierbinţi şi, bineînţeles, cele mai comentate în ultimele zile din fotbalul românesc. Unde va vedea microbistul român meciurile din Liga 1 începînd din vară, pentru următorii cinci ani? În exclusivitate, FANATIK.RO vă oferă răspunsul la această întrebare! Iar lămuririle au venit dinspre Cluj, acolo unde sîmbătă noaptea, Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, dar şi al unui trust de presă care include două televiziuni, a dat o mega-petrecere de adio!

Petrecere de adio pînă la 6 dimineaţa

Despre ce este vorba? La hotelul Granata din Cluj, Arpad Paszkany i-a invitat pe toţi cei 360 de angajaţi ai celor două televiziuni ale sale, Look TV şi Transilvania Live. Motivul a fost un mesaj de mulţumire în primul rînd, dar şi de „la revedere” al patronului pentru foştii săi colaboratori, aceştia fiind anunţaţi oficial că ambele televiziuni au fost cumpărate de Intel Sky Broadcast, exact aceeaşi firmă din Malta care acum cîteva săptămîni dăduse lovitura şi achiziţionase drepturile pentru Liga 1 din România. Petrecerea a durat pînă în jurul orei 6 a dimineţii de duminică, însuşi patronul CFR-ului plecînd printre ultimii.

Suma tranzacţiei: 8 milioane de euro!

FANATIK.RO a aflat că suma pentru care Arpad Paszkany s-a despărţit de cele două televiziuni este în jurul a 8 milioane de euro. Look TV şi Transilvania Live au fost cumpărate de Intel Sky Broadcast, firma care a achiziţionat drepturile TV ale Ligii 1 pentru următoarele cinci sezoane, informaţie pe care FANATIK.RO v-a oferit-o în exclusivitate în urmă cu cîteva zile, tot atunci cînd v-am dezvăluit şi faptul că Intel Sky va cumpăra de la Paszkany cele două televiziuni pentru a difuza partidele din Liga 1. În costul tranzacţiei a intrat şi toată partea tehnică, studiouri, regie de emisie, regie de montaj, maşini, camere, etc.

Vor deveni Look TV şi Look Plus

Interesant, că oamenii care manageriază această firmă sînt englezi, şi nu ruşi cum au lăsat de înţeles cei de la Liga lui Gino Iorgulescu, forul care a încredinţat drepturile TV pentru sezoanele 2014-2019. Proprietarii lui Intel Sky fac parte dintr-un consorţiu-gigant, de sorginte britanică, şi mai au afaceri în domeniul imobiliarelor, agriculturii şi drepturilor de transmisie ale altor competiţii mondiale, cum ar fi de exemplu baschetul. Cum au ajuns să se orienteze spre România? Pur şi simplu, a fost o chestiune de noroc pentru fotbalul românesc. Intel Sky avea banii pregătiţi pentru campionatul Ucrainei, iar a doua opţiune în Est era Rusia. Totul s-a prăbuşit din cauza situaţiei instabile, chiar dramatice, din cele două ţări, astfel încît a rămas soluţie România. Cele două televiziuni vor fi rebranduite, informaţiile FANATIK.RO fiind că ele se vor numi Look TV şi Look Plus. Acestea sînt cele două televiziuni pe care microbistul român va putea viziona partidele din Liga 1 începînd din sezonul viitor.

Cupa Ligii va avea premii de 500.000 de euro

În deal-ul dintre LPF şi Intel Sky Broadcast Limited s-a discutat nu doar despre cei cinci ani de preluare a drepturilor TV pentru Liga 1, din vara lui 2014 pînă în 2019 (minimum 33,6 milioane de euro pe sezon, aşa cum au fost datele financiare în contractul anterior), ci şi despre organizarea Cupei Ligii, care va aduce alţi bani. LPF va primi suplimentar de la Intel Sky 1.000.000 de euro pe sezon pentru noua competiţie, care se inspiră după modelul englez. Această Cupă a Ligii, în noul format, va debuta în vara lui 2015 şi va avea premii în valoare totală de 500.000 de euro. La Cupa Ligii vor participa doar echipele din primul eşalon din România.

Şase meciuri pe Look, restul la alte televiziuni, după „reţeta HBO”

Toate cele 9 partide ale fiecărei etape vor putea fi urmărite pe Look TV sau Look Plus. Dar cum îşi vor recupera banii englezii de la Intel Sky? E vorba totuşi de 33,6 milioane de euro pe an, pentru cinci sezoane, în total peste 165 de milioane de euro! Simplu: totul se va face după reţeta HBO. În acest moment, dacă eşti abonat la orice reţea de cablu, indiferent că este RCS sau UPC, şi vrei să vezi şi filmele de pe HBO, plăteşti lunar suplimentar! La fel se va proceda şi cu Look TV şi Look Plus. Intel Sky va negocia cu absolut toţi operatorii importanţi din România, RCS, UPC, Orange, Dolce, etc., iar abonaţii care vor dori să vadă fotbalul românesc vor plăti lunar în plus faţă de pachetul de bază. Avantajul major este că Liga 1 se va vedea peste tot în România, nu cum este acum cînd, de exemplu, UPC cu 35 la sută acoperire naţională nu are în portofoliu confruntările din campionatul nostru. Dar se mai analizează un aspect. Ca un număr de maximum trei-patru meciuri pe rundă să fie transmise de Look în paralel cu un alt post de televiziune, acest post urmînd să plătească bani grei pentru acest serviciu premium. Este modelul după care funcţionează în prezent, spre exemplu, înţelegerea dintre Digi Sport şi Dolce Sport, care-şi împart cheltuielile, în ceea ce priveşte meciurile din campionatul italian, cea dintre DigiSport şi TVR1 în privinţa partidelor din Liga Campionilor sau cea recentă dintre Eurosport şi Dolce Sport pentru Premier League. Cu alte cuvinte, cele două posturi Look vor avea 5-6 meciuri doar ale lor, în exclusivitate, iar celelalte trei-patru le vor transmite în paralel cu o altă televiziune, gen Digi Sport sau TVR 1.


Cititi mai departe pe fanatik.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


14.03.2014
A doua mie...

... de LIKE-URI!


----------------------------------------------------------------------------------------


11.03.2014
Horia Brenciu paraseste PRO TV. Cu ce televiziune a semnat

Este oficial! Horia Brenciu nu mai face parte din echipa de la Vocea României. Cântăreţul a semnat cu postul Antena 1 şi va face parte din juriul concursului “Te cunosc de undeva”. Se pare că Horia urmează să înceapă filmările peste câteva zile. Potrivit surselor noastre, momentan nu se ştie cine îl va înlocui pe artist la Vocea României.

Primele zvonuri că Horia se gândeşte serios să părăsească proiectul de la Pro TV au apărut acum trei zile când simpaticul cântăreţ a apărut la matinalul de la Antena 1 şi şi-a promovat cele două concerte pe care le va avea la finalul lunii martie. În plus, spectacolele lui Brenciu sunt recomandate de Antena 1.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


07.03.2014
Liga 2 LIVE

Seria 1, 08.03.2014, ora 11:00
-- Farul Constanţa-FC Clinceni -- LIVE la TVR 3
Seria 1, 08.03.2014, ora 16:00
-- Rapid-F.C.Brăila -- LIVE la TVR 1

Seria 2, 08.03.2014, ora 18:00
-- ASA Tg.Mureş-Minerul Motru -- LIVE la TVR 3

----------------------------------------------------------------------------------------


21.02.2014
Meciul de rugby Romania-Spania, sambata în direct la TVR

Stejarii continuă drumul spre Cupa Mondială! Sâmbătă, 22 februarie, TVR1 transmite, în direct de la Cluj, confruntarea dintre România şi Spania.


TVR 1 LIVE
----------------------------------------------------------------------------------------


21.02.2014
Televiziunea Zu TV, care va înlocui Gsp TV, va fi lansată pe 3 aprilie

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să aprobe transformarea Gsp TV în televiziunea generalistă pentru tineri Zu TV, care va fi lansată oficial pe 3 aprilie.
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, solicitarea societăţii Antena TV Group SA (controlată de familia Voiculescu) de modificare a denumirii serviciului de programe Gsp TV în Zu TV, de modificare a formatului de principiu al televiziunii din tematică-sportivă în generalistă, de modificare a siglei postului şi de modificare a grilei şi a structurii serviciului de programe.

La şedinţa CNA de joi au fost prezenţi Mihai Morar, managerul proiectului Zu TV, Claudiu Oprea, Head of Production al Antena TV Group, Toni Teşiu, director de programe Radio Zu şi responsabil de conţinutul Zu TV, şi Mirela Bomboe, reprezentanta Antena TV Group la şedinţele Consiliului.

Potrivit dosarului depus la CNA, Zu TV va difuza producţie proprie (22%) şi producţii audiovizuale ale altor producători (78%). Grila televiziunii va include: programe de informare (3,50%), programe educative şi culturale (4,20%), filme (4,70%), programe de divertisment (77,80%), publicitate (9,80%).

“În principiu, Zu TV îşi doreşte să fie o extensie a unui brand care, în divertismentul ultimilor ani în România, a avut o creştere spectaculoasă, a avut o evoluţie foarte bună în targetul vizat şi de această televiziune, respectiv 15-35 de ani”, a declarat Mihai Morar în faţa membrilor CNA.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


14.02.2014
Show-ul Te cunosc de Undeva revine din 15 februarie

Supershow-ul transformărilor spectaculoase, “Te cunosc de undeva!”, aflat la cel de-al cincilea sezon, începe, pe 15 februarie, la Antena 1, cu un juriu de senzație și concurenți care vor impresiona prin prestațiile lor artistice, într-un decor nou-nouț!

În premieră, începând cu această ediție, unul dintre membrii juriului va întruchipa câte un personaj. Această sarcină îi revine lui Pepe care, în prima emisiune, se va transforma în… Pitbull! De asemenea, Pepe va fi protagonistul primului moment special al serii: el va cânta, alături de Delia, hit-ul “Live it up”, lansat de Pitbull și J.Lo.

Alături de Pepe, Monica Anghel, Delia și Andrei Aradits sunt jurații care vor puncta transformările spectaculoase pe care Andreea Bănică, Alex Velea, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Doru Todoruț, Raluka, Florin Ristei, Nicole Cherry și Alex Mațaev le vor avea pe scena “Te cunosc de undeva!” Andrei Aradits va puncta performanța actoricească a concurenților, Monica Anghel prestația vocală, Delia va acorda note pentru întregul show pe care-l face concurentul, iar Pepe notează cât de mult își asumă fiecare participant personajul care i-a picat la ruletă. De asemenea, începând din acest sezon, câștigătorul fiecărei ediții are dreptul să refuze un personaj care-i revine la ruletă, având astfel dreptul să apese de două ori butonul buclucaș.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva” are premiera sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

----------------------------------------------------------------------------------------


06.02.2014
Canalele Antena Grup ies de pe platforma Focus Sat

Antena Group anunţă că, în urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia şi GSPTV cu compania Focus Sat, părţile nu au căzut de acord în ceea ce priveşte termenii comerciali, se arată într-un comunicat remis Mediaddict.

“Ca atare, conform adresei 721/05.02.2014 trimisă de Focus Sat companiei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe această platformă va fi întreruptă începând cu 6 februarie 2014.
Pentru informarea corectă a pieţei, Antena Group precizează că oferta adresată de Focus Sat companiei noastre nu reflectă valoarea comercială a posturilor TV deţinute şi nici cifrele de audienţă care fac din divizia TV Intact leaderul pieţei româneşti, cu un market share de 22.1%.
Sumele de retransmisie negociate reprezintă o solicitare comercială echilibrată, aplicabilă politicii comerciale din piaţa de distribuţie, fiind în conformitate cu contractele existente actualmente pe piaţă.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


31.01.2014
Cupa Davis: Ucraina - România, în direct la TVR 2 şi TVR HD

Campionatul European de În perioada 31 ianuarie - 2 februarie, TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct meciul Ucraina - România din primul tur al Grupei I a Cupei Davis.În cazul în care românii vor învinge, ei vor întâlni echipa Suediei în aprilie, pe teren propriu

Echipa noastră este formată din: Andrei Pavel (căpitanul nejucător), Victor Hănescu (locul 72 ATP), Adrian Ungur (122), Marius Copil (131) și Horia Tecău (locul 28 ATP în clasamentul de dublu).


TVR 2 LIVE

Partidele vor fi transmise în direct de la Megaron Tennis Club din Dnipropetrovsk după următorul program:
- Vineri, 31 ianuarie, de la ora 14.00 – partidele de simplu Adrian Ungur - Serghei Stahovski şi Victor Hănescu - Ilia Marcenko
- Sâmbătă, 1 februarie, de la ora 16.00 – meciul de dublu dintre perechile Victor Hănescu/Horia Tecău şi Denis Molcianov/Serghei Bubka jr.
- Duminică, 2 februarie, de la ora 14.00 – ultimele două partide de simplu Victor Hănescu - Serghei Stahovski şi Adrian Ungur — Ilia Marcenko.

Sursa: tvr.ro


TVR HD LIVE
----------------------------------------------------------------------------------------


30.01.2014
TARAF TV a ramas fara licenta

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să nu prelungească licenţa audiovizuală a Taraf TV, care expiră pe 15 februarie, fapt care presupune că televiziunea ce difuzează în prezent manele şi muzică de petrecere se va desfiinţa.

CNA a analizat, joi, solicitarea societăţii Real Top Media TV SRL de prelungire a licenţei audiovizuale de satelit pentru televiziunea muzicală Taraf TV.



Asociaţii societăţii Real Top Media TV SRL sunt: Silvius Prigoană (30%), Honorius Adrian Prigoană (30%), Rareş Gărduş (20%), Dumitru Mihalache (10%) şi Gheorghe Minea (10%).

“Pentru” prelungirea licenţei Taraf TV au votat doar cinci membri ai CNA (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Viorel-Vasile Buda, Cristina Trepcea şi Răsvan Popescu), în timp ce “împotriva” prelungirii au votat Laura Georgescu, Monica Gubernat, Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea.

Pentru ca Taraf TV să poată funcţiona şi după 15 februarie, ar fi trebuit ca pentru prelungirea licenţei să voteze minimum şase membri ai CNA.

Potrivit discuţiilor din şedinţa CNA, cei mai mulţi membri ai Consiliului au considerat că videoclipurile cu manele care sunt difuzate permanent pe Taraf TV încalcă legislaţia audiovizualului, prezentând femei care mimează actul sexual şi în alte ipostaze degradante. De asemenea, într-un videoclip apărea un minor înconjurat de femei îmbrăcate sumar.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro
----------------------------------------------------------------------------------------


30.01.2014
GSP TV devine ZU TV

In curand se va lansa ZU TV, cel mai dinamic post TV dedicat tinerilor cool, activi si amatori de distractie. Stim cu totii ca fenomenul ZU este iubit in randul ascultatorilor, iar acest lucru ne-a fost confirmat de cel mai recent val de masurare al audientelor. Astfel, Radio Zu a fost lider absolut in Bucuresti inca de la lansare, peste 1.615.400 ascultatori in fiecare zi, la nivel national si mai mult de 1.300.000 de fani pe pagina de Facebook.

Cititi mai departe pe gsptv.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


24.01.2014
Schimbări la 'Te cunosc de undeva!'. Concurenti si jurati noi.

Cel de-al cincilea sezon al supershow-ului “Te cunosc de undeva!” vine cu schimbări spectaculoase, din primăvară, la Antena 1! La masa juriului și în rândul concurenților care își vor demonstra talentele vocale și actoricești cu ocazia transformărilor pe care le vor face pe scena “Te cunosc de undeva” se regăsesc nume mari ale show-biz-ului românesc.

Monica Anghel, Delia, Pepe și Andrei Aradits sunt jurații noului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”! Și echipa concurenților este una de senzație. Andreea Bănică, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, Florin Ristei și Alex Mațaev (câștigătorul, respectiv finalistul celui de-al treilea sezon X Factor) vor fi protagoniștii spectacolului transformărilor care, și de data asta, se anunță senzațional. Fiecare participant se află pentru prima oară pe scena “Te cunosc de undeva!”.

Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


15.01.2014
Campionatul European de Patinaj Artistic, în direct la TVR

Campionatul European de Patinaj Artistic se întoarce după 10 ani la Budapesta. TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro transmit în direct şi în exclusivitate competiţia din Ungaria, ultima verificare cu public înaintea balului olimpic de la Sochi. Comentariul tuturor probelor din concurs va fi asigurat de Alina Alexoi.

Singurul român prezent în competiţia de la Budapesta este Zoltan Kelemen, la proba masculină, Zoltan fiind cel care va participa din România şi la Jocurile Olimpice de la Sochi. În prezent, concurentul român se pregăteşte în Elveţia, alături de fostul patinator Gheorghe Chiper.


TVR 1 LIVE

Miercuri, 15 ianuarie:
- ora 15.00 - Proba feminină. Program scurt
- ora 21.00 - Proba de dans. Program scurt

Joi, 16 ianuarie:
- ora 15.00 - Proba masculină. Program scurt
- ora 21.00 - Proba de dans. Program liber

Vineri, 17 ianuarie:
- ora 15.00 - Proba de perechi. Program scurt
- ora 21.00 - Proba feminină. Program liber

Sâmbătă, 18 ianuarie:
- ora 14.00 - Proba masculină. Program liber

Duminică, 19 ianuarie:
- ora 12.00 - Proba de perechi. Program liber
- ora 16.00 - Gala laureaţilor
Sursa: tvr.ro


TVR HD LIVE

----------------------------------------------------------------------------------------


12.12.2013
Nou la TELENET: TRAVEL MIX si VALEA PRAHOVEI TV

De astazi, 12 decembrie 2013, veti gasi la TELENET emisiile live ale TRAVEL MIX si VALEA PRAHOVEI TV

Televiziunea TRAVEL MIX promoveaza turismul în toate formele lui – de afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, oferind posibilitatea întoarcerii în lumea sinceră a pădurilor, a florei și faunei pe care omul nu a reușit, încă, să o altereze prin prezența sa cotidiană.
La Travel MIX este explorat și universul aromelor, a rețetelor al căror secret e păstrat de maeștri bucătari capabili să convertească la noi pofte până și cele mai conservatoare papile gustative.
TRAVEL MIX LIVE

Mix-ul de programe propus de VP-TV este unul de tip generalist, care include jurnale de ştiri, reportaje, emisiuni specializate, talk-show-uri, divertisment, muzică, filme documentare şi programe pentru copii.
Programele VP-TV sunt destinate publicului din localităţiile aflate în zona de acoperire, în special celor care sunt interesaţi zi de zi de ştiri şi emisiuni cu specific local. Emisiunile televiziunii pun accentul pe actualitate şi au rolul de a oferi o mai bună informare şi comunicare între instituţii şi cetăţenii, la nivel local şi regional.

VP TV LIVE

Televiziunile TRAVEL MIX si VP-TV aparţin trustului de presă MixMontan, trust ce deţine posturile de radio Best FM (Ploieşti 88.3, Câmpina-88,6 şi Sinaia 103,6), Ziarul Valea Prahovei si portalul online www.PortalPH.ro.
----------------------------------------------------------------------------------------


26.10.2013
Steaua - Schalke 04, în direct la TVR

Partida dintre Steaua şi Schalke 04, din cadrul grupelor Champions League se joacă astazi, 26 noiembrie, ora 21.45, la TVR 1 şi TVR HD.

TVR 1 LIVE

TVR HD LIVE

----------------------------------------------------------------------------------------


20.11.2013
Prima mie...

... de LIKE-URI!


----------------------------------------------------------------------------------------


07.11.2013
Barajul Grecia - România se vede EXCLUSIV la România TV

Cel mai important meci din istoria recentă a naţionalei de fotbal barajul Grecia-România, decisiv pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, a fost înconjurat de o dispută mediatică fără precedent, având în centru drepturile de transmisie ale partidei tur, care se va disputa vineri 15 noiembrie, la Atena.

Milioanele de iubitori ai fotbalului din ţara noastră au primit un răspuns şi vor putea vedea întâlnirea Grecia - România la România TV, televiziunea care a achiziţionat drepturile exclusive de transmisie a primei manşe.

Ultima oară când naţionala de fotbal a României a disputat barajul de calificare la un Campionat Mondial s-a întâmplat în noiembrie 2001, când tricolorii au pierdut în faţa Sloveniei.

Partida care va avea loc peste 8 zile se va disputa de la ora 21.45 şi va fi arbitrată de portughezul Pedro Proenca, care a mai condus un joc al naţionalei României în urmă cu trei ani, în preliminariile Euro 2012, când tricolorii au pierdut la Paris, cu 0-2, disputa cu Franţa. Cititi mai departe pe romaniatv.net


ROMANIA TV LIVE
----------------------------------------------------------------------------------------


01.11.2013
Distractis Show de sezon la TVR 1: Distilat de comedie

De luni, 4 noiembrie...
A venit toamna, oamenii şi-au pus murături, iar echipa Distractis se mută în pivniţă să facă Distilat de comedie! Distractis Show revine la TVR 1 şi pe tvrplus.ro cu noul serial – Distilat de comedie, care combină umorul inteligent de replici cu umorul de situaţie şi cu parodiile muzicale scurte. Membrii grupului Distractis exploatează, în cheie comică, zăcămintele cotidiene de umor pentru a ajunge la temele majore ale prostiei universale.

„Emisiunea se adresează publicului de orice vârstă din mediul urban sau rural cu studii medii şi superioare. Publicul de alte vârste sau cu studii mai mici decât medii este binevenit. Important este să râdem împreună!”, sunt de părere membrii grupului Distractis
Din echipa Distractis fac parte Ioan Gyuri Pascu, Cristi Greţcu, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Silviu Petcu, Valentin Gora, Dan Rădulescu, Simona Stoicescu, Ella Prodan, Ilona Brezoianu şi Eduard Cârlan.

Cititi mai departe pe tvr.ro


TVR 1 LIVE
----------------------------------------------------------------------------------------


31.10.2013
Trei canale cu profil crestin ortodox la TELENET

TELENET va propune:
- ORTO TV - emisiuni, interviuri, slujbe, conferinte, etc.
- SOIUZ TV - singura televiziune ortodoxa din Rusia
- ORTODOX TV - o colectie memorabila de documentare si interviuri cu marii duhovnici si teologi ortodocsi ai Romaniei. Veti gasi vorbe de duh, pilde si sfaturi de la Parintele Cleopa, Parintele Argatu, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Iustin Parvu, Parintele Sofian, Parintele Teofil sau Parintele Dumitru Staniloaie. Sursa: http://www.ortodoxtv.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


23.10.2013
Liga 2 LIVE

Seria 1, Etapa 9, 23.10.2013, ora 15:00
-- CSMS Iasi-Rapid -- LIVE la TVR 3

----------------------------------------------------------------------------------------



18.10.2013
Liga 2 LIVE

Seria 1, Etapa 8, 19.10.2013, ora 11:00
-- SC Bacau – ACS Berceni -- LIVE la TVR 3

----------------------------------------------------------------------------------------


16.10.2013
OTV și-a reluat emisia

Închis de CNA în luna ianuarie, OTV a început să emită de aseară pe frecvența postului Romit TV.




Dan Diaconescu a declarat că emisiunea sa va fi realizată într-un sediu pe care acesta îl are la Vatican, iar restul emisiunilor vor fi realizate în studiourile din Bulevardul Preciziei.

”Este chiar într-o clădire a Vaticanului. Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Oricum, din Italia va fi realizată doar emisiunea mea. În București va fi un punct de lucru al OTV. De acolo se vor face toate emisiunile, mai puțin a mea.

OTV LIVE
----------------------------------------------------------------------------------------


07.10.2013
Romania-Germania, finala feminină pe echipe a CE de tenis de masă, în direct la TVR

Partida dintre România şi Germania se joacă luni, 7 octombrie, ora 17.30, la TVR 1 şi TVR HD. TVR 1 şi TVR HD transmit în direct, luni, 7 octombrie, Finala feminină pe echipe a Campionatului European de tenis de masă, România-Germania. Competiţia începe la ora 17.30 şi are loc în Austria, la Schwechat. Dragoş Cojocaru comenteaza meciul pentru telespectatorii TVR.
Cititi mai departe pe tvr.ro


TVR 1 LIVE

TVR HD LIVE

----------------------------------------------------------------------------------------


04.10.2013
Superliga de Rugby LIVE

FINALA MICA - sambata 5 octombrie, ora 16:00
-- Steaua - Farul -- LIVE la TVR 3

FINALA MARE - sambata 5 octombrie, ora 18:30
-- RCM UV Timişoara – CSM Ştiinţa Baia Mare -- LIVE la TVR 2


----------------------------------------------------------------------------------------


02.10.2013
Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică, în direct la TVR

Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică găzduit de oraşul belgian Antwerp va fi transmis, în exclusivitate în România, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+. Între 3 şi 6 octombrie, iubitorii de gimnastică pot vedea probele de individual masculin (joi, 3 octombrie, de la ora 21.00) şi feminin (vineri, 4 octombrie, ora 21.00), precum şi finalele pe aparate (5 şi 6 octombrie, ora 15.30). Pentru telespectatorii TVR, comentariul este asigurat de Alina Alexoi.
Cititi mai departe pe tvr.ro


TVR 1 LIVE

TVR HD LIVE

----------------------------------------------------------------------------------------


25.09.2013
Fanatik Show revine! Vezi unde se întoarce Ivanovici

Începînd de luni, 30 septembrie, Fanatik Show, probabil cel mai bun talk- show de sport zilnic din România, revine pe sticlă! Scos abuziv din grila Digi Sport 1, la presiunile lui Mircea Sandu, Victor Piţurcă, dar şi a altor personaje importante din politică şi fotbal, Fanatik Show va fi găzduit de Etno TV, televiziunea românilor de pretutindeni. Cel mai popular talk-show de fotbal din România va putea fi urmărit de luni pînă joi, în prime-time, în intervalul orar 20.30-22.30. Se anunţă o săptămînă plină de dezvăluiri despre Mafia din fotbal şi de exclusivităţi marca Fanatik!

Cititi mai departe pe fanatik.ro


----------------------------------------------------------------------------------------


19.09.2013
Iuliana Tudor: 'Un nou sezon, o nouă zi'

După ce în primăvară Iuliana Tudor anunţa că este ultimul sezon O dată-n viaţă, TVR a decis continuarea show-ului care a poziţionat principalul post al Televiziunii Române pe un loc fruntaş ca audienţă în ultimii şase ani. O dată-n viaţă este unul dintre cele mai populare show-uri din România, iar dorinţa publicului ca el să continue nu a rămas fără ecou. De aceea, Iuliana Tudor şi echipa sa promit un sezon 12 pe măsura aşteptărilor.

Emisiunea îşi schimbă ziua difuzării de vineri, joia, la aceeaşi oră, 21.00 la TVR 1 şi online, pe TVR+. În privinţa conţinutului, acelaşi divertisment de calitate, într-un format care păstrează reţeta originală, dar aduce şi câteva rubrici noi. Muzica bună în acompaniamentul aceloraşi „Lăutari” de la Chişinău conduşi de maestrul Nicolae Botgros, umor cu Floarea şi Gheorghe cât să vă menţină zâmbetul pe buze timp de o săptămână, până la următoarea întâlnire, invitaţi care au ceva de spus în domeniile lor de activitate şi multe momente unicat, marca O dată-n viaţă.

Cititi mai departe pe tvr.ro


TVR 1 LIVE

---------------------------------------------------------------------------------------


19.09.2013
Din octombrie, 'Duminica in familie' la TVR 1

Un format puternic, de succes şi o vedetă internaţională charismatică şi cu experienţă intră în casele telespectatorilor TVR 1, din octombrie, în fiecare duminică după-amiază. Ramona Bădescu vine din Italia pentru a se alătura echipei TVR 1 într-un proiect de amploare, care le va aduce românilor un motiv în plus de a-şi petrece timpul cu cei dragi, în cel mai plăcut mod: Duminica în familie. Emisiunea va putea fi urmărită şi online, pe platforma web a Televiziunii Române, TVR+.

Timp de trei ore, trei familii de personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde vor glumi, vor discuta pe cele mai diverse teme (afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie), vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzică şi se vor relaxa alături de Ramona Bădescu şi invitaţii săi.

„Mă întorc! Nu este o ameninţare, este o realitate, o emoţie, o dorinţă mai veche de a putea intra în sufletele şi casele românilor mei dragi, prin intermediul unei emisiuni speciale, ca însuşi numele pe care îl poartă, Duminica în familie. În viaţa mea, aceste două cuvinte, duminica şi familia, mi-au călăuzit paşii şi sufletul, făcându-mă să nu uit de unde am plecat, de la familia mea, şi să am încredere şi să-l iubesc pe Dumnezeu, ca în sfânta zi de duminică”, declară Ramona Bădescu înainte de întâlnirea cu telespectatorii români.

Cititi mai departe pe tvr.ro


TVR 1 LIVE

----------------------------------------------------------------------------------------


02.09.2013
TVR, contract cu CS Universitatea Craiova

Meciurile din sezonul 2013-2014 ale echipei CS Universitatea Craiova (care evouluează în Liga a II-a) vor fi difuzate de televiziunea publică. TVR a încheiat un contract pentru drepturile de transmisie pentru acest sezon ale echipei din Bănie.

TVR va difuza partidele sâmbăta, de la ora 20.45, pe principalul canal, TVR 1, dar și pe TVR Internațional.

Primul meci oficial din noul contract cu TVR va avea loc sâmbăta, 7 septembrie, ora 20.45, în compania echipei Gloria Bistrița.

TVR 1 LIVE

----------------------------------------------------------------------------------------


22.08.2013
Veste bună pentru fanii serialului “Suleyman Magnificul”

In timp ce telespectatorii romani se vor delecta, din 3 septembrie, cu episoadele din sezonul trei al serialului fenomen “Suleyman Magnificul”, actorii au început să filmeze pentru sezonul patru, informează Kanal D.

Actorii îndrăgitului serial turcesc se pregătesc pentru nouă serie, a patra. Dovada sunt pozele pe care actriţele principale şi le-au postat pe paginile lor de pe facebook şi în care apar la machiaj.

În seria a patra, rolul sultanei Hurrem este jucat de Vahide Gordum


KANAL D LIVE


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


16.08.2013
TVR va transmite Legia Varşovia - FC Steaua Bucureşti

TVR 1 si TVR HD transmit în direct, pe 20 şi 27 august, partidele de fotbal Olympique Lyon (Franţa) - Real Sociedad de Fútbol (Spania) şi Legia Varşovia (Polonia) - FC Steaua Bucureşti (România), contând pentru play-off-ul Ligii Campionilor 2013-2014.

În prima manşă a play-off-ului UEFA Champions League, pe care TVR o transmite pe 20 august, de la ora 21.40, competiţia pune faţă în faţă echipele Olympique Lyon (Franţa) şi Real Sociedad de Fútbol (Spania), meciul contând pentru calificarea în grupele UEFA Champions League. Deşi în 2004 a ajuns să retrogradeze în grupa a doua a fotbalului spaniol, Real Sociedad a început să-şi revină şi din 2010 urcă în prima grupa spaniolă, iar la finalul campionatului 2012-1013 ajunge pe locul al patrulea. Celaltă echipă, Olympique Lyon, a câştigat 7 ani la rând campionatul Franţei (2002-2008), iar anul trecut a terminat pe locul 3.

Antrenorul Real Sociedad, Jagoba Arrasate, apreciază că „meciul va fi unul atractiv şi foarte strâns, care se va decide doar printr-o mică diferenţiere. Noi suntem mulţumiţi de cei cu care am fost desemnaţi să jucăm. Poate că Lyon nu sunt de calitatea altor echipe din play-off, dar cu siguranţă sunt o echipă compactă şi bine înarmată”. Comentariul partidei Olympique Lyon - Real Sociedad va fi asigurat de Marian Olaianos.

Pe 27 august însă, emoţiile românilor vor creşte pentru că manşa retur aduce în lumina reflectoarelor o echipă românească – Steaua Bucureşti, care întâlneşte în Polonia, echipa Legia Varşovia. „Nu cred că sunt echipe slabe în această competiţie, dar trebuie să recunosc că mi-aş fi dorit să nu trebuiască să jucăm în compania Stelei. Românii au jucat foarte bine împotriva echipei Chelsea în Europa League şi ştiu că au un potenţial uriaş – cei mai mulţi jucători ai lor au în jur de 22, 23 de ani, sunt ambiţioşi şi doritori de succes... Sunt convins că dacă trecem în faza grupelor, jucând pe stadionul nostru, atmosfera va fi magică”, este de părere Jan Urban, antrenorul Legiei.

Ambele partide vor fi precedate de Studio UEFA Champions League (începând cu ora 21.00), prezentat de Tudor Furdui, care, împreună cu invitaţii lui, va aduce telespectatorilor ultimele detalii despre echipele din competiţie, familiarizându-i cu atmosfera dinaintea meciurilor.


Cititi mai departe pe tvr.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


07.08.2013
Audiențe 29 iulie – 4 august: La divertisment, din primele 10 locuri, nouă aparțin Antenei 1. Tot aici, pentru prima dată în top, Clejanii iau locul 20. În Late Night, Bendeac (redifuzat, reloaded adică) intră direct pe locul 2

Interesant, la Talk Show, Alessandra Stoicescu (Q&A) se află la numai 0.2 puncte de rating de Mihai Gâdea (Sinteza zilei). La seriale, pe locul trei, stă Suflete pereche, producție indiană difuzată e Național TV. Tot aici, Trasniții (Prima TV, Grig Chiroiu Media Factory) coboară pe locul 10. La sport, un meci de fotbal din Liga 1, difuzat de Antena 1, rupe audiențele și realizează 4.8 puncte de rating..

Top 20 Whole Day

Primele cinci poziții rămân aceleași ca și săptămâna trecută, respectiv ProTV, Antena 1, Antena 3, Kanal D și Acasă. Cu 0.6 puncte de rating, România TV se așază sub Național și Prima. B1 TV, pe locul 11, stă sub TVR 1 și Disney, dar imediat peste Realitatea TV, post care pare că și-ar fi schimbat iarăși patronul, noul proprietar se anunță a fi primarul care este, Mareeeeean Vanghelie. Antena 2 depășește sport.ro, iar pe ultima poziție regăsim Diva Universal.

Top 20 Prime Time

Față de Whole Day, în Prime Time, Kanal D și Antena 3 fac schimb de locuri, în favoarea postului generalist. Ca niciodată, TVR 1 bate România TV și B 1 TV, iar Antena 2 îi suflă în ceafă postului Realitatea și ocupă locul 13. De remarcat, Euforia urcă în top și trece de Disney Junior, ProCinema, ETNO și sport.ro...


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


25.07.2013
Audiențe 16 – 21 iulie: În Prime Time, ProTV pierde, față de săptămâna trecută, 138.000 de telespectatori. Și în Prime Time, și în Whole day, Antena 3 revine pe locul 4

La divertisment, Te pui cu blondele? surclsează Splash, ambele fiind emisiuni semnate de Antena 1. Tot aici, Cireașa de pe tort ocupă ultima poziție, 20. În Whole Day, România TV se cațără pe locul șanse.

Top 20 Whole Day

Pro TV este pe primul loc, dar la numai 0.1 puncte de rating de Antena 1, care ocupă locul secund (deci, 2.7 la 2.6). De altfel, televiziunea din Pache Protopopescu resimte cea mai mare scădere a numărului de telespectatori dinte toate stațiile, față de săptămâna precedentă, adică un minus de circa 38.000 de urmăritori. Antena 3 revine pe locul 4, iar surpriza săptămânii o prezintă România TV care se urcă pe locul 6, peste Național și Prima, dar sub Acasă. B 1 trece peste TVR 1 și Realitatea, dar este surclasat de Disney. ProCinema nu mai apare în top, iar pe ultima poziție stă sport.ro.

Top 20 Prime Time

Și în Prime Time, primele cinci poziții sunt identice cu cele din Whole Day, respectiv Pro, A 1, Kanal D, A 3 și Acasă. Iarăși, liderul topului suferă cea mai mare pierdere de telespectatori față de săptămâna precedentă, adică 138.000 de perechi de ochi. În Prime Time, România TV coboară pe 8, dar încă peste B 1 și TVR 1. ProCinema reapare în top, pe locul 18. Interesant, Disney, Antena 2, TVR 2 și Realitatea au același rating, de 0.6 puncte, diferența regăsindu-se în cota de piață...


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


24.07.2013
GSP TV aniversează, joi, cinci ani de existenţă

Eduard Darvariu, Channel Manager GSP TV, declară:” În cinci ani, GSP TV a trecut prin câteva transformări majore. Dacă la lansare era un canal dedicat doar Ligii 1, acum prezintă zi de zi meciuri din campionatele de fotbal ale Rusiei, Argentinei, Portugaliei, Statelor Unite, Cupa Braziliei, Liga a doua engleza, dar şi cea mai tare promoţie de lupte din lume – UFC sau galele de box cu cei mai buni boxeri ai momentului – Floyd Mayweather, Saul Alvarez sau Many Pacquiao. Pe lângă toate acestea, dacă mai adaugam şi competiţiile de biliard, tenis de masă, judo, darts sau minifotbal, avem peisajul complet dedicat în exclusivitate… bărbaţilor la putere!” , explică Eduard Darvariu.....

Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


19.07.2013
Audienţe 8 – 14 iulie: La divertisment, Splash tinde să ia titlul de emisiune a verii. În plus, Familiada a ajuns să surclaseze tot mai des Happy hour. La seriale, cu 6.9 puncte de rating, Iffet se menține în vărful topului

În Whole Day, vara îşi spune cuvântul, adică televiziunile generaliste fac legea. La Talk Show, Mircea Badea urcă pe locul 2, imediat după emisiunea lui Gâdea. La seriale, dat fiind că una din cele două producții indiene ce s-au dovedit mari succese (sau succesuri, cum s-o mai zice, zilele astea) s-a terminat, Național TV coboară pe locul 7.

Top 20 Whole Day

Vara îşi spune cuvântul, adică televiziunile generaliste fac legea. Pe primele locuri, ProTV, Antena 1 (la 0.3 puncte de rating de locul întâi), Kanal D, Antena 3, Acasă. Se remarcă, pe locul 6, România TV. Realitatea stă pe 12, sub B1 TV, TVR 1 şi Disney. Interesant, de la poziţia 15 la 20, toate staţiile sunt la egalitate de rating, respectiv 0.2 puncte.

Top 20 Prime Time

Primele trei poziții sunt aidoma cu cele din Whole Day. Pe locurile 4, 5 și 6, sunt Acasă, Național și Antena 3.De remarcat, A 3 și Național TV sunt la o egalitate aproape perfectă, adică 2.2 puncte de rating și 5.5 % cotă de piață. Antena 2 bate TVR 2 și AXN și se așează pe locul 13, cu 0.6 puncte de rating......


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


11.07.2013
Audiențe 1 – 7 iulie: În Whole Day, Antena 1 trece peste ProTV. În Prime Time, Antena 3 coboară pe locul 5, iar la divertisment, noua emisiune Splash, vedete la apă!, difuzată de Antena 1, face un rating-record

În Prime Time, Antena 2 bate Realitatea, TVR 2 ia AXN, iar Euforia trece peste Pro Cinema. La divertisment, Familiada lui Seleși bate Happy hour. Tot aici, altădată în mare vogă, Miss fata de la țară (Prima TV) e depășită și de reluarea unui episod din Vacanța Mare (Kanal D) și prinde cu greu poziția a 17-a.

Top 20 Whole Day

Din nou, Antena 1 trece peste ProTV (locul secund). Urmează Kanal D (cu 1.5 puncte de rating, la jumătatea celui obținut de A 1) , Antena 3, Acasă și Național TV, într-o suită care deja vă este cunoscută. Se remarcă Prima TV care urcă pe locul 7, peste România TV, TVR 1 și B 1 TV. Cu 0.3 puncte de rating, Antena 2 trece peste TVR 2. Pe ultima poziție, ProCinema.

Top 20 Prime Time

Aici, surpriza săptămânii o reprezintă Antena 3 care se așează – atenție, cu 2.5 puncte de rating – pe locul 5. Altfel, celelalte 4 locuri sunt ocupate de stații cu state vechi în vârful piramidei: ProTV, Antena 1, Kanal D și Acasă. Pe scurt, Antena 2 bate Realitatea, TVR 2 bate AXN, iar Euforia trece peste Pro Cinema și ocupă locul 19.......


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------

27.06.2013
Audiențe 17-23 iunie: În Whole Day, Antena 1 se apropie la numai 2000 de telespectatori de ProTV și Național TV este la egalitate cu Acasă. La divertisment, Antena 1 ia primele trei locuri, cu Dan Negru vârf de lance. Bingo România (Acasă) nu intră în nici un top!

În Prime Time, Național TV trece peste Acasă. La divertisment, Happy Hour stă pe locul 10, la 7 poziții de Acces direct. La Talk Show, Badea e pe trei, Banciu urcă pe 8..

Top 20 Whole Day

Deși primele cinci locuri sunt aceleași, săptămâna aceasta avem parte de două surprize. Prima o reprezintă faptul că Antena 1 are același număr de puncte de rating ca și ProTV, iar diferența o dă cota de piață (market share), Antena având cu numai 0,1 la sută mai puțin decât stația din Pache Protopopescu, ceea ce înseamnă o diferență de circa 2000 de telespectatori! Cea de a doua supriză o reprezintă egalitatea absolută dintre Acasă și Național TV, adică 0.7 puncte de rating și 3.7 procente cotă de piață. Mai jos, același lucru se petrece și cu Disney și Realitatea TV (0.5 puncte de rating și 2.5% market share). Se mai remarcă Antena 2 care trece peste AXN și TVR 2 și intrarea în top, pe locul 20, a canalului Film Cafe.

Top 20 Prime Time

Aici, primele patru locuri sunt indentice cu cele din săptămâna precedentă, însă locul cinci este ocupat de Național TV care trimite Acasă cu un loc mai jos. Deși au conținut complet opus, Antena 2 se apropie la 0.1 puncte de rating de B1 TV și depășește Realitatea TV (care, la rândul ei, este la egalitate absolută cu Disney!!!!). Pe ultimul loc se așează ETNO..........


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


20.06.2013
Meciurile Stelei in direct pe LOOK TV

Look TV va transmite in direct partidele de fotbal pe care Steaua Bucuresti le va sustine in cantonamentul din Austria

- Sambata, 22.06.2013, ora 17.00: Steaua București - Rubin Kazan
- Marti, 25.06.2013, ora 21.00: Steaua București - Videoton Budapesta

VEZI ONLINE LOOK TV

----------------------------------------------------------------------------------------


19.06.2013
Audiențe 10-16 iunie: Surpriză, în Whole Day, Antena 1 detronează ProTV și ia primul loc. Încă o surpriză, de data asta la divertisment: și Mireasă pentru fiul meu bate Happy hour. La seriale, Iffet este noul Suleyman…

În Prime Time, intrări noi: AXN și DIVA Universal. La divertisment, blondele și copii talentați (bașca Dan Negru) de la Antena 1 iau primele două locuri. La Talk Show, pe locul secund urcă emisiunea Q&A (Alessandra Stoicescu).

Top 20 Whole Day

Surpriză: Antena 1 detronează ProTV și se așează pe primul loc. ProTV trece pe 2 și este urmat de Kanal D, Antena 3 și Acasă. Național TV se urcă pe locul 6, peste Prima TV, iar Realitatea (11) se apropie de B1 TV (10), la numai 0.1 puncte de rating. Boomerang intră în top, pe ultima poziție, imediat sub sport.ro (19).

Top 20 Prime Time

Aici, primele cinci locuri sunt aproape la fel ca în ultimil săptămâni: ProTV, Antena 1, Kanal D, Antena 3, Acasă. Antena 2 este la 0.3 puncte de rating de B1 TV, iar Disney bate din nou Realitatea TV. TVR 1 ocupă, ca și în Whole Day, locul 9. Intrări noi în top: AXN și DIVA Universal.........


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


15.06.2013
Audiențe 3 – 9 iunie: La divertisment, Dan Negru prinde și locul 1 și locul 2. Plasa de stele, locul trei în Late Night. În curând, Negru o să ocupe tot podiumul de premiere… Iffet îi ia locul lui Suleyman și TVR 2 stă sub Disney

În Whole Day, Antena 1 se apropie la numai 0.3 puncte de ProTV. Dintre televiziunile de știri, Realitatea stă cel mai jos (locul 11), sub B 1 TV. La seriale, locurile 3 și 5 sunt luate de două producții marca Bollywood, difuzate de Național TV.

Top 20 Whole Day

Antena 1 se apropie la numai 0.3 puncte de rating de prima poziție, adică de ProTV. Pe de altă parte, Kanal D, locul 3 , se află la 1.2 puncte de rating de Antena 1, adică de patru ori mai mult decât ce separa locul 2 de loul 1. Dintre televiziunile de știri, Realitatea stă cel mai jos (locul 11), sub B 1 TV. Pe poziția 19, Eurosport

Top 20 Prime Time

Primele cinci poziții sunt aceleași ca acum o săptămână, chiar două. TVR rămâne pe 8, iar Antena 2 (11), stație dedicate divertismentului, se apropie la 0.2 puncte de rating de postul de știri B 1 TV (10). TVR 2 se află imediat sub Disney, și imediat peste Disney Junior. Pe ultima poziție, 20, sport.ro........


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


12.06.2013
Televiziunea publică din Grecia continuă să emită pe internet şi pe un post privat al comuniştilor

Televiziunea publică din Grecia, a cărei difuzare a fost întreruptă marţi seară de guvernul de la Atena, continua să emită miercuri dimineaţa pe Internet şi pe un post local privat închiriat de la partidul comunist, potrivit AFP, citată de Mediafax.

VEZI ONLINE ERT GRECIA

În spatele unor banderole şi în urma manifestaţiilor organizate cu o zi înainte, după ce Guvernul a anunţat că va închide posturile publice gestionate defectuos, studiourile încercau să continue să funcţioneze miercuri dimineaţa la sediul ERT din Aghia Paraskevi, la periferia de nord-est a capitalei elene.

Pe ecran, accesibil pe www.ert.gr şi pe postul local 902, care aparţine partidului comunist KKE, sunt transmise dezbateri cu jurnalişti din cadrul postului despre lovitura pe care au primit-o cu o zi înainte, care lasă fără locuri de muncă peste 2.500 de angajaţi.


Cititi mai departe pe antena3.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


29.05.2013
Campionatul European de Gimnastică Ritmică, de vineri, la TVR 2 si TVR HD

În perioada 31 mai – 2 iunie, TVR 2, TVR HD şi portalul video al Televiziunii Române – TVR+ vor transmite Campionatul European de Gimnastică Ritmică, ce se desfăşoară în acest final de săptămână la Viena, a informat pentru Mediaddict TVR.

Telespectatorii vor putea urmări concursul individual şi finalele ediţiei cu numărul 29 a acestei competiţii internaţionale, după următorul program:
- Vineri, 31 mai – Concurs individual: cerc şi minge (transmisiune directă de la ora 21.00 şi înregistrare de la ora 23.10)
- Sâmbătă, 1 iunie – Concurs individual: măciuci şi panglică (transmisiune directă de la ora 20.30 şi înregistrare de la ora 23.00)
- Duminică, 2 iunie – Finale: cerc şi minge (transmisiune directă de la ora 16.00)
- Duminică, 2 iunie – Finale: măciuci şi panglică (transmisiune directă de la ora 17.05)…


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


24.05.2013
5 canale noi de sport la Telenet!

Petrolul TV - http://sport-telenet-live.blogspot.ro/2013/05/petrolul-tv.html
- rezumate ale meciurilor dispotate de Petrolul Ploiesti in actuala editie de campionat, dar si rezumate de arhiva
Al Jazeera Sport Global - http://sport-telenet-live.blogspot.ro/2013/05/al-jazeera-sport-global.html
- meciuri din campionatele Italiei sau Qatarului
Al Jazeera Sport News - http://sport-telenet-live.blogspot.ro/2013/05/al-jazeera-sport-news.html
- stiri sportive din toate sporturile
Sports TV - http://sport-telenet-live.blogspot.ro/2013/05/sports-tv.html
- Fotbal, Tenis, Baschet, Motorsport, Atletism
Kanal Sport - http://sport-telenet-live.blogspot.ro/2013/05/kanal-sport.html
Fotbal, Poker, Motorsport, stiri

Vizionare placuta!

----------------------------------------------------------------------------------------


19.05.2013
Danemarca a castigat Eurovision. Romania, locul 13

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, s-a clasat pe locul al 13-lea în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Malmö Arena (Suedia), în timp ce Emmelie de Forest din Danemarca a câştigat competiţia.




----------------------------------------------------------------------------------------


17.05.2013
CEZAR în Finala de la Malmo. Care sunt ţările calificate

Cezar Ouatu, reprezentantul României la EUROVISION 2013, s-a calificat în finala EUROVISION, care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală care s-a desfăşurat pe scena Malmö Arena (Suedia). Cezar Ouatu a interpretat piesa "It's my life" şi a luptat cu alţi 16 concurenţi pentru un loc în finala EUROVISION 2013.

După votul din această seară, în FINALA EUROVISION 2013 s-au calificat următoarele ţări: Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, ROMÂNIA, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta şi Grecia.

Din prima semifinală s-au calificat în FINALA EUROVISION 2013 următoarele ţări: Republica Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, Belarus, Danemarca, Rusia, Belgia, Ucraina şi Olanda.

Totodată, ţările care merg direct în finala Eurovision 2013 sunt: Franţa, Spania, Germania, Italia, Marea Britanie şi Suedia.

FINALA EUROVISION va avea loc sambata, 18 mai 2013, de la ora 21:00

EUROVISON 2013 IN DIRECT LA TVR 1, TVR HD, SI TVR INTERNATIONAL


Vizionati EUROVISION TV
Ascultati EUROVISION RADIO

----------------------------------------------------------------------------------------


16.05.2013
Eurovision 2013, a doua semifinala. Cine sunt cei 16 adversari ai României

Cezar Ouatu, reprezentantul României la concursul Eurovision, va evolua joi seara în cea de-a doua semifinală a competiţiei care se va desfăşura la Malmo, în Suedia. Cezar va intra în concurs, cu piesa 'It's my life', de pe poziţia 17, închizând cea de-a doua semifinală, informează Agerpres.

Pe lângă reprezentantul României, vor mai evolua pe scena din Malmo - PeR din Letonia cu piesa 'Here We Go', Valentina Monetta din San Marino cu 'Crisalide (Vola)', Esma & Lozano din Macedonia cu 'Pred Da Se Razdeni', Farid Mammadov din Azerbaijan cu 'Hold Me', Krista Siegfrids din Finlanda cu 'Marry Me', Gianluca din Malta cu 'Tomorrow', Elitsa Todorova, Stoyan Yankulov din Bulgaria cu 'Samo Shampioni (Only Champions)', Eythor Ingi din Islanda cu 'Ég Á Líf ', Koza Mostra feat. Agathon Iakovidis din Grecia cu 'Alcohol Is Free', Moran Mazor din Israel cu 'Rak Bishvilo', Dorians din Armenia cu 'Lonely Planet', ByeAlex din Ungaria cu 'Kedvesem (Zoohacker Remix)', Margaret Berger din Norvegia cu 'I Feed You My Love', Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko din Albania cu 'Identitet', Nodi Tatishvili & Sophie Gelovani din Georgia cu 'Waterfall' şi Takasa din Elveţia cu 'You And Me'.

Dintre aceste ţări, doar 10 se vor califica pentru finala EUROVISION 2013 ce se va desfăşura pe 18 mai.

A doua semifinala va avea loc joi, 16 mai 2013, de la ora 22:00

EUROVISON 2013 IN DIRECT LA TVR 1, TVR HD, SI TVR INTERNATIONAL


Vizionati EUROVISION TV
Ascultati EUROVISION RADIO

----------------------------------------------------------------------------------------


15.05.2013
Eurovision 2013, prima semifinala. Tarile calificate. Sansele Romaniei

în urma voturilor publicului şi al juriului, Republica Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, Belarus, Danemarca, Rusia, Belgia, Ucraina şi Olanda au obţinut calificarea în ultima etapă a competiţiei

Ceilalţi 10 concurenţi finalişti ai Eurovision 2013 vor fi aleşi joi, 16 mai, când se va desfăşura semifinala 2.

Casele de pariuri nu acordă prea mari şanse României să treacă de semifinale la EUROVISION 2013 şi dacă se va califica în finala de sâmbătă, reprezentantul României o va face la limită. Cezar are doar şansa a noua dintre cei 17 semifinalişti.

----------------------------------------------------------------------------------------


14.05.2013
Eurovision 2013, prima semifinala. Ce tari participa

Este vorba despre Austria, Estonia, Slovenia, Croaţia, Danemarca, Rusia, Ucraina, Olanda, Muntenegru, Lituania, Belarus, Republica Moldova, Irlanda, Cipru, Belgia şi Serbia.

Dintre aceste ţări, doar 10 se vor califica pentru finala EUROVISION 2013 ce se va desfăşura pe 18 mai.

CEZAR OUATU, cântăreţul care în acest an va reprezenta România la EUROVISION 2013, va intra în concurs în SEMIFINALA 2, programată pentru joi, 16 mai.

Prima semifinala va avea loc marti, 14 mai 2013, de la ora 22:00

EUROVISON 2013 IN DIRECT LA TVR 1, TVR HD, SI TVR INTERNATIONAL


Vizionati EUROVISION TV
Ascultati EUROVISION RADIO

----------------------------------------------------------------------------------------


10.05.2013
Vizionati videoclipul piesei lui Cezar - "It's My Life"



Eurovision 2013 Malmo
- Prima semifinala - 14 mai 2013, ora 22:00
- A doua semifinala - 16 mai 2013, ora 22:00
- Finala - 18 mai 2013, ora 21:00

EUROVISON 2013 IN DIRECT LA TVR 1, TVR HD, SI TVR INTERNATIONAL

----------------------------------------------------------------------------------------


10.05.2013
Liana Stanciu şi Costea Lupescu prezintă la TVR 2 emisiunea „Duminica poveştilor adevărate”

Emisiunea cuprinde imagini de arhivă, unele dintre acestea difuzate în premieră, care ilustrează file din viaţa fiecărui invitat. „Duminica poveştilor adevărate este o emisiune despre normalitate, despre valoare şi despre modestie. Este o emisiune care sperăm să facă publicul să zâmbească, dar, cel mai important, să redea speranţa că oameni extraordinari trăiesc printre noi… Sute de reportaje, filmări, documentare, spectacole s-au strâns în jumătate de veac în arhiva Televiziunii Române. De fapt, arhiva TVR este o adevărată colecţie de mărturii filmate ale istoriei recente, este un loc în care descoperim o mulţime de răspunsuri, destine şi poveşti…” – este mesajul producătorilor emisiunii, Diana Pascal şi Aimee d`Albon.
Invitaţii primelor „poveşti adevărate” sunt Dumitru Prunariu, primul şi singurul român care a zburat vreodată în spaţiu, şi Smaranda Vornicu, fiica regretatului om de televiziune Tudor Vornicu.
În ediţia de duminică, 12 mai, telespectatorii vor afla cum se pot intersecta în feluri nebănuite drumurile a doi oameni care nu s-au văzut niciodată…


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


30.04.2013
Un “nou” TVH din 3 mai. Noua grilă de vară a postului

“Din 3 mai, TVH trece la grila de vară cu noi emisiuni pentru un sezon estival plin de soare și vedete. Cu un nume mai scurt, dar cu un program mai bogat și colorat, cu producții de divertisment de anvergură, cu o echipă nouă de management, noul post TVH deschide vara cu… zâmbete!”, se arată într-un comunicat TVH.

TVH LIVE

“La pupitrul Știrilor TVH, din 3 mai vin Cristina Văduva și Dragoș Ianoși. O echipa tânără și ambițioasă aduce știri documentate, inedit prezentate, subiecte pertinente și transmisiuni in direct de la cele mai fierbinți evenimente. În fiecare zi a săptămânii, de la ora 18.00 la ora 18.30. La ancora Restart România, dezbatere live de luni până vineri de la ora 18.30 la ora 20.00 vine Camelia Spătaru, cu o altă perspectivă asupra a ceea ce contează. Noua grilă TVH include multe alte emisiuni, producții de divertisment de anvergură, în format HD.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


29.04.2013
Noi emisiuni la TVR 2, din luna mai. Vine şi Tatulici pe programul 2…

Sub sloganul „MAI bine în 2”, TVR 2 începe luna mai în forţă, cu cinci emisiuni speciale pentru cinci zile la fel de speciale: 1 mai – Ziua Muncii, 2 mai – 45 de ani de TVR 2, 3 mai – Ziua Libertăţii Presei, 5 mai – Sărbătoarea de Paşti şi 6 mai – o zi în care TVR 2 dă startul visurilor de vară, a anunţat, pentru Mediaddict, TVR.

1 mai muncitoresc… altfel
“Miercuri, 1 mai, de la ora 15.10, „tovarăşii” Liana Stanciu şi Costea Lupescu sunt gazdele emisiunii „1 Mai muncitoresc”. Emisiunea va avea ca punct central deja celebrul „1 Mai muncitoresc”, o parodie în care vom regăsi cuvinte, idei şi imagini ale anilor „de aur”, dar şi trimiteri pline de haz la schimbările care au urmat. Cei doi moderatori vor încerca, alături de invitaţii lor, să afle ce a fost şi ce a mai rămas din sărbătoarea de 1 Mai.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


29.04.2013
VREMEA până în luna iulie. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în această vară în fiecare regiune a ţării

MAI
Temperaturile medii ale aerului vor avea, în general, valori sub normele climatologice ale perioadei, exceptând regiunile centrale ale ţării, unde se vor apropia de aceste norme.
Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de mediile multianuale în Muntenia şi Dobrogea şi vor avea o tendinţă spre excedent în restul teritoriului.

IUNIE
Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de mediile climatologice ale lunii în toate regiunile ţării.
Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa sub normele climatologice în cea mai mare parte a ţării.

IULIE
Temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa peste normele climatologice, îndeosebi în sud-estul, sudul şi vestul ţării.
Cantităţile lunare de precipitaţii se pot situa sub normele climatologice în cea mai mare parte a teritoriului.


Cititi mai departe pe mediafax.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


26.04.2013
Audiențe 15-21 aprilie: La divertisment, Happy Hour ajunge pe locul 15, sub Roata norocului. La Talk Show, Mircea Badea Badea urcă pe locul trei. În același top, la Talk Show, Realitatea TV nu mai are nici o emisiune!

În Prime Time, Antena 2 (0.9 puncte de rating) ajunge pe poziția a noua, peste Disney, România TV, B1 TV și Realitatea TV. La sport, incredibil dar adevărat, gimnastica artistică (TVR 1) învinge fotbalul și cafteala. La divertisment, 10 producții sunt ale Antenei 1, patru ale ProTV, patru ale Kanal D și două ale Prima TV.

Top 20 Whole Day
Nu sunt mari surprize săptămâna aceasta, prime cinci locuri, în frunte cu Pro TV și Antena 1, sunt aceleași. TVR 1 urcă pe locul șase, peste Național TV și Prima TV. Disney bate în continuare B 1 TV și Realitatea TV. AXN ajunge pe locul 15, peste TVR 2 și Diva Universal încearcă din nou topul și ocupă ultima poziție, imediat sub ProCinema.......


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


23.04.2013
Canale noi din Republica Moldova la Telenet

- Sor TV - Stiri si informatii diverse
- Busuioc TV - Muzica
Vizionare placuta!

----------------------------------------------------------------------------------------


18.04.2013
Cupa Mondială la Gimnastică Ritmică, de mâine, la TVR 2 şi TVR HD

În paralel cu transmisiunile TVR 1 de la CE de Gimnastică Artistică de la Moscova, TVR 2, TVR HD şi TVR+ vor transmite în perioada 19-21 aprilie Cupa Mondială la Gimnastică Ritmică, a anunţat TVR

Întrecerea se va desfăşura la Bucureşti, la Sala Polivalentă, iar telespectatorii vor putea urmări cele mai importante momente după următorul program:

Vineri, 19 aprilie - Concurs individual (de la ora 15.00 transmisiune directă la TVR 2 şi de la 18.30 înregistrare la TVR HD)
Sâmbătă, 20 aprilie - Concurs individual (de la ora 18.00 transmisiune directă la TVR 2 şi TVR HD)
Duminică, 21 aprilie, TVR 2, de la ora 14.00 – Finale (transmisiune directă)
Duminică, 21 aprilie, TVR 2, de la ora 18.00 – Gala Laureaţilor (înregistrare)
Duminică, 21 aprilie, TVR HD, de la ora 19.30 – Finale şi Gala Laureaţilor (înregistrare)


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


16.04.2013
INVITATIE INEDIT TV

Inedit Tv va invita la marele eveniment de reactivare a brandului INEDIT TV, post national de folclor, receptionat in toata tara prin operatorii de cablu, RCS&RDS, UPC si Dolce Romtelecom.
Evenimentul e programat pentru data de 27 aprilie 2013, de la ora 17.00, in incinta Mall Grand Arena din B-dul Metalurgiei nr.12-18, Berceni. Intrarea libera.

----------------------------------------------------------------------------------------


15.04.2013
Alpha TV Ploiesti nu mai emite din 9 aprilie

Pe 9 aprilie, Alpha TV, televiziune care face parte din același grup de presă cu Telegraful de Prahova, a încetat să mai emită, afişând mira cu revizie tehnică.
Mira a apărut după două luni în care Alpha TV Ploieşti a difuzat numai emisiuni în reluare şi seriale documentare, după cum scrie observatorulph.ro.

----------------------------------------------------------------------------------------


10.04.2013
Românii au artişti, noul show marca Bendeac debutează astazi la Antena 1

Întâlnire între generaţii de artişti, spectacol total cu umor, muzică şi dans, divertisment vintage, ţinute din anii ’70 şi transmisie alb negru, acestea sunt datele cheie ale unei emisiuni pe care este imposibil să nu o îndrăgeşti.

In această ediţie, telespectatorii îi vor vedea pe Mihai Bendeac şi CRBL într-un duet inedit “Mă dusei la târg” sau pe Delia şi Angela Similea interpretând împreună “Casa mea”, iar surprizele nu se opresc aici. O serie de sketch-uri savuroase îi aşteaptă pe cei de acasă, precum “Numele la nuntă”, “În lojă” sau “Să nu fim geloşi”.

Ora de difuzare: 20:30

Antena 1 LIVE: http://www.antena1.ro/tv/live.html

----------------------------------------------------------------------------------------


09.04.2013
Canale de business la Telenet

- The Money Channel
- Bloomberg USA
- Bloomberg Europe
Vizionare placuta!

----------------------------------------------------------------------------------------


08.04.2013
The Money Channel se relanseaza




Sursa realitatea.net

----------------------------------------------------------------------------------------


05.04.2013
Audiențe 25-31 martie: Surpriză la talk-show, La ordinea zilei, peste Sinteza zilei. La seriale, primele cinci locuri se împart între Kanal D și Pro TV

În Prime Time, Diva Universal intră în top, pe ultimul loc. La divertisment, Românii au talent (ProTV), România dansează! (Antena 1), MasterChef (ProTV), Te cunosc de undeva! (Antena 1) și Serviciul Român de Comedie (ProTV) sunt primele cinci locuri. O dată în viață revine la TVR 1 și ocupă locul 2 cu un rating incredibil de 4.6 puncte

Top 20 Whole Day
ProTV, Antena 1, Kanal D, Antena 3 sunt primele, aceleași, patru locuri. Pe locul cinci urcă TVR 1, urmată de Prima TV, Acasă și Național TV. Pe locul 9, cu 0.8 puncte de rating se află România TV. TVR 2 se așează pe locul 17, iar pe ultima poziție, cu 0.2 puncte de rating este, repet, nemeritat, din nou, ProCinema......


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


03.04.2013
SCOALA DISCOVERY La Telenet

Discovery Channel Romania difuzeaza o serie de programe educative in fiecare zi, de luni pana vineri la ora 15.00 si apoi in reluare,in cadrul unui bloc de programe dedicat, sambata si duminica, incepand cu ora 08.00. Programele prezinta subiecte stiintifice, de la chimie si matematica, fizica, biologie si ecologie, pana la inventii. Acestea au fost special selectate pentru a-i ajuta pe elevii claselor V - XII sa inteleaga mai bine fenomenele stiintifice, transmitand mesajul ca stiinta este un domeniu interesant si captivant. Programele sunt dublate in limba romana, fara a avea pauze publicitare

Scoala.discovery.ro este un portal dedicat profesorilor, care pot descarca aici materiale-suport ce pot fi folosite la clasa, cu elevii. Site-ul include o grila de programe si un Ghid pentru profesori complet, despre fiecare episod, prezentand obiectivele lectiei, seturi de intrebari care sa ii apropie pe elevi de continut, propuneri de activitati in clasa si definitii pentru termenii de vocabular......


Detalii pe http://www.telenet-live.com/2013/03/scoala-discovery.html

----------------------------------------------------------------------------------------


03.04.2013
TVR transmite în direct Cupa Davis: România-Olanda

TVR 2 si TVR HD vor transmite în direct, în perioada 5-7 aprilie, toate meciurile România-Olanda din cadrul Cupei Davis, a informat pentru Mediaddict TVR.

Întâlnirea dintre România şi Olanda contează pentru turul doi al Grupei I, Zona Euro-africană. O victorie în faţa olandezilor ar califica România în play-off-ul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis.

Competiţia se va disputa vineri, sâmbătă şi duminică, în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov, iar telespectatorii vor putea urmări în direct toate partidele, după următorul program:

- vineri, începând cu ora 13.00, meciuri de simplu: Adrian Ungur - Robin Haase; Victor Hănescu - Igor Sijsling;
- sâmbătă, ora 15.00, meci de dublu: Horia Tecău/Marius Copil - Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer;
- duminică, ora 13.00, meciuri de simplu: Victor Hănescu - Robin Haase; Adrian Ungur - Igor Sijsling.....


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


01.04.2013
Topul farselor celebre de 1 aprilie

Recolta de spaghete, pinguinii care zboară şi Viagra pentru hamsteri se numără printre cele mai cunoscute păcăleli făcute cu ocazia zilei de 1 aprilie sau Ziua Păcălelilor în mai multe ţări ale lumii. Originile Zilei Păcălelilor, îndelung disputate, nu au fost găsite cu exactitate, istoricii considerând că obiceiul farselor este o împletire de obiceiuri populare locale specifice fiecărei ţări cu legende străvechi şi cu ceremonialuri de întâmpinare a Anului Nou şi ulterior a primăverii.

Ferma de spaghete
La 1 aprilie 1957, BBC a transmis un documentar despre o fermă din Austria specializată în cultivarea de spaghete. Imaginile prezentau fermierii care culegeau spaghetele din arborii de spaghete!

Maratonul de 26 de zile
În 1981, ziarul Daily Mail a dezvăluit povestea alergătorului japonez Kimo Nakajimi care s-a înscris în Maratonul londonez, dar care, din cauza unei grave erori de traducere, a crezut ca are de alergat 26 de zile şi nu 26 de kilometri. Ziarul a mai dezvăluit ca Nakajimi se află în continuare în competiţie, fugind undeva pe străzile Angliei, hotărât să termine cursa. Traducerea greşită a fost pusă pe seama unui director de import, Timothy Bryant, care ulterior a spus presei: "Am tradus regulile şi i le-am trimis. Cred că am facut o greşeală, întrucât învăţ limba japoneză abia de doi ani".

Taco Liberty Bell
În 1996 compania Taco Bell a anunţat că a cumpărat Liberty Bell, simbol al independenţei americane şi că îl va redenumi Taco Liberty Bell. Sute de cetăţeni au sunat pentru a se plânge de această decizie.

Hamburgerul pentru stângaci
În 1998, americanii au crezut anunţul publicat de către lanţul de restaurante fast food Burger King, prin care se făcea cunoscută lansarea unui hamburger pentru stângaci, conceput astfel încât ingredientele să curgă numai spre dreapta.

Internet interzis consumatorilor de alcool
Un articol semnat de John Dvorak în aprilie 1994 în revista PC Computing descria apariţia unei legi a Congresului care va interzice folosirea în stare de beţie a internetului sau discutarea problemelor sexuale pe o reţea publică. Acest lucru a dus la invadarea Congresului cu telefoane de furie, motiv pentru care senatorul Edward Kennedy a fost nevoit să nege oficial zvonul.

Pinguinii zburători
În 2008, cei de la BBC au anunţat că o echipă de cercetători din Antarctica a filmat pinguinii zburători, care se îndreptau spre pădurile din America de Sud.

Toţi câinii să fie albi!
Pe 1 aprilie 1965, cotidianul danez Politiken titra pe un ton cât se poate de serios: "Parlamentul a votat ca toţi câinii sa fie vopsiţi obligatoriu în alb". Mulţi cititorii nu au intuit farsa nici după ce au citit motivaţia acestei măsuri. "Scopul este creşterea securităţii pe şosele, în condiţiile în care câinii albi sunt mult mai vizibili decât ceilalţi, mai ales pe timp de noapte".

Viagra pentru hamsteri
În 2000, o publicaţie americană anunţa că cercetătorii din Florida au creat o pastilă similară Viagrei destinată animalelor de companie. Aceasta avea scopul de a veni în ajutorul animalelor de companie care erau frustrate sexual, iar printre exemple se numărau şi hamsterii. Pastila trebuia sfărâmată şi pusă în alimente, scria autorul articolului, iar când aceasta începe să îşi facă efectul, este recomandabil să se pună nişte ziare sau hârtii în locul în care sunt animalele!

Cazul Sidd Finch
Revista americană "Sports Illustrated" a publicat în 1985 un articol despre un tânăr care urma să joace pentru echipa de baseball Mets. Potrivit articolului, Sidd Finch putea să arunce o minge cu viteza de 270 km/ora şi se antrenase într-o mănăstire. Fanii au sărbătorit norocul echipei Mets şi au cerut revistei mai multe detalii.

Nu deranjaţi veveriţele!
Farsa jucată de primăria oraşului Cologne (Germania), în 1993, celor care practicau jogging în parcul din centru. Gardienii i-au oprit pe alergători, spunându-le că tocmai a fost votată o lege, cărora dacă nu i se conformează, vor fi amendaţi. Gardienii spuneau că legea impune încadrarea alergătorului în limita de 6 km/h, nici mai mult, dar nici mai puţin. Motivul? O altă viteză ar fi deranjat veveriţele din parc, aflate în perioada împerecherii.

Schimbarea numarului pi
În 1998 "New Mexicans for Science and Reason" anunţa că statul Alabama a decis schimbarea numărului Pi din 3.14159 in 3.0.

Farsa astronomică
În 1976, astronomul britanic Patrick Moore a anunţat la radio că la ora 9:47 în dimineaţa zilei de 1 aprilie, planeta Pluto va ajunge în spatele lui Jupiter, diminuând forţa gravitaţională a Pământului. El a mai spus că persoanele care la acea ora vor sări în sus vor experimenta o senzaţie de plutire, putând sta mai mult timp în aer. Ca urmare, postul de radio a primit numeroase apeluri de la oameni care au susţinut ca au plutit prin casă.

Curăţenie pe internet
În 1997, a fost răspândit un e-mail care avertiza utilizatorii că internetul va fi închis pentru 24 de ore, de pe 31 martie până pe 2 aprilie, pentru a fi curăţat. Se explica şi motivul: de-a lungul timpului s-au acumulat foarte multe adrese inactive care trebuiau şterse. Internauţii erau sfătuiţi să deconecteze toate computerele de la internet.

Nixon preşedinte pentru a doua oară
Un post de radio a anunţat în 1992 că Richard Nixon va candida a doua oară la preşedinţie. Sloganul campaniei sale a fost "N-am făcut nimic greşit şi nu voi mai face". Farsa a prins atât de bine încât toată emisiunea s-au primit apeluri de la cetăţenii revoltaţi.



Sursa http://www.agerpres.ro/media/index.php/life/item/185931-Topul-farselor-celebre-de-1-aprilie-FOTO-VIDEO.html

----------------------------------------------------------------------------------------


26.03.2013
EXCLUSIV! Primul interviu al lui Victor Ciutacu după plecarea la România TV

Meddiaddict: Ai părăsit INTACT şi Antena 3 pentru România TV, nu cred să fie jurnalist care să nu fi citit blogul tău astăzi. Vorbeşti despre o oportunitate, să ne înţelegem, e vorba despre carieră sau despre parale? Sau despre amândouă, capitalist vorbind…
Victor Ciutacu: Şi cariera, şi parale, profund capitalist. Asta după ce-am fost 20 de ani socialist cu mine însumi. Dacă tot am ajuns ţintă pentru toţi frustraţii, rataţii şi dezaxaţii, măcar să ştiu şi de ce.

M: Ce vei face mai exact la România TV? Vorbe grele, sau ceva mai mult?
VC: Un talk-show zilnic, de luni până joi, de la ora 21. Va fi o reîntoarcere la Vorbele grele de la Antena 2, multă politică şi....


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


25.03.2013
Ziaristul Victor Ciutacu a plecat de la Antena 3 la România TV

Reacţia lui Mircea Badea, pe blogul lui: “Îi mulţumesc pentru toate isprăvile profesionale comune. Rămânem prieteni”.

“Se termină un ciclu profesional şi de viaţă. După aproape nouă ani (dintre care peste şase şi la tv), părăsesc Trustul Intact. A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. Şi, în 20 de ani, am trecut prin câteva…”, a scris Victor Ciutacu, pe blogul lui.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


19.03.2013
Meciul Ungaria – România, în direct la TVR 1 si TVR HD

CPartida Ungaria – România, meci al Naţionalei din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2014 se transmite în direct la TVR1, TVR HD şi TVR+, în 22 martie. Reprezentativa de fotbal a României întâlneşte Ungaria, începând cu ora 21.30, pe Stadionul „Ferenc Puskas” din Budapesta, informeză TVR

Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


11.03.2013
Cezar ne reprezintă la Eurovision, în Suedia

Cezar va reprezenta România la Eurovision în Suedia, după ce sâmbătă seară a câștigat finala națională cu piesa “It’s My Life”. România și-a ales sâmbătă seară în direct la TVR 1, TVR HD și TVR internațional, reprezentantul la concursul Eurovision găzduit în acest an de Suedia la Malmo.

Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


08.03.2013
CNA: licenţe pentru noi televiziuni

CNA a aprobat solicitările de licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice pentru posturile Accent TV, Castellum Carei şi TeleMoldova Plus Neamţ.

Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


05.03.2013
Canale turcesti la Telenet

Va oferim 3 canale TV turcesti pentru toata familia:
- pentru ea - Kanal D
- pentru el - TRT Spor
- pentru copii - TRT Cocuk
Aceste posturi de televiziune sunt destinate in special comunitatii turcesti din Romania. Vizionare placuta!

----------------------------------------------------------------------------------------


04.03.2013
Noutăţile acestei primăveri – de luni, 4 martie, la TVR 2

Luni, 4 martie, debutează la TVR 2 primele trei tronsoane speciale dedicate iubitorilor de teatru şi de filme în serial.

Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.00, TVR 2 va aduce pentru telespectatori seriale româneşti, în fiecare luni, de la ora 20.10 va fi seară de teatru şi în fiecare noapte, de luni până joi, de la ora 23.00, va fi tronsonul serialelor SF.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


26.02.2013
CNA : Televiziunile nu vor mai putea difuza imagini cu bătăi între minori, în școli

Televiziunile nu vor mai putea difuza imagini cu bătăi între minori, în şcoli, şi nu vor mai putea comunica adresa paginii de internet pe care sunt postate asemenea imagini, potrivit unei prevederi a unui proiect de Decizie de modificare şi completare a Codului audiovizualului, adoptată de CNA.

Proiectul de Decizie este discutat pentru prima dată de membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) în şedinţa de marţi. Unele dintre prevederile proiectului au fost deja adoptate de membrii CNA.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


23.02.2013
Eduard Darvariu, Channel Manager GSP TV: “Investiţia în conţinut creşte şi va fi vizibilă de la începutul lunii martie”

GSP TV, postul de televiziune dedicat bărbaţilor, trece la faza a doua a procesului de relansare. Ca atare, investiţiile vor fi direcţionate în producţia locală de evenimente sportive live şi în achiziţia de programe externe de sport şi de male-entertainment, a informat staţia pentru Mediaddict.

“Succesul unor transmisiuni live precum cele de la campionatele naţionale de billiard, badminton său de la diverse stiluri de sporturi de contact, ne-au determinat să ne reorientăm preponderent către transmisiunile în direct.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


21.02.2013
Vizitatorii site-ului Eurovision România au posibilitatea să aleagă ce imagini vor să urmărească

După succesul transmisiunilor online ale show-urilor din cadrul Selecţiei naţionale Eurovision din 2012, TVR oferă anul acesta vizitatorilor site-ului oficial Eurovision România, în premieră, posibilitatea de a alege ce imagini vor să urmărească în timpul show-ului, potrivit unui comunicat.

Pe lângă spectacolul televizat, pe eurovision.tvr.ro vor putea fi urmărite cinci camere care transmit live din culise, Camera Verde şi din Studioul 3 al TVR, unde au loc show-urile.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


15.02.2013
Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) Braşov 2013 in direct la TVR

Începând de duminică, 17 februarie, TVR va transmite live competiţiile sportive din cadrul FOTE 2013, ele fiind programate să se desfăşoare în Braşov şi Poiana Braşov, Predeal, Râşnov şi Fundata-Cheile Grădiştei.

Cititi mai departe pe tvr.ro


TVR 1 LIVE ___ TVR International LIVE ___ TVR HD LIVE___ TVR 2 LIVE

Programul transmisiunilor directe ale competiţiilor de la Braşov, Poiana Braşov, Predeal, Râşnov şi Fundata-Cheile Grădiştei este următorul:

Luni, 18 februarie

TVR 1 – Transmisiuni directe alternative
10.30 – 15.00: Patinaj viteză pistă scurtă (500 m feminin + masculin + ştafetă), comentatori: Alina Alexoi şi Cristian Mîndru;
10.30 – 11.30: Sărituri cu schiurile - calificări masculin, comentator Sorin Hobana;
11.30 – 14.00 Sărituri cu schiurile – individual masculin, comentator Sorin Hobana;
16.00 – 18.30 Hochei: Rusia – Elveţia, comentator Emil Hossu-Longin;
TVR 2 – 20.00 – Hochei: Finlanda – Cehia, comentator Emil Hossu-Longin;

Marţi, 19 februarie

TVR 1 – Transmisiuni directe alternative
10.30 – 13.30 Snowboard (calificări)- SBX feminin + masculin;
10.30 – 11.00 Sărituri cu schiurile – calificări feminin, comentator Sorin Hobana;
10.30 – 11.30 Biatlon – individual feminin 10 km, comentator Vlad Arhire;
10.30 – 15.00 Patinaj viteză – pistă scurtă, 1000 m feminin + masculin + ştafetă mixt, comentator Alina Alexoi;
11.00 – 13.30 Sărituri cu schiurile – individual feminin, comentator Sorin Hobana;
13.00 – 14.30 Biatlon individual masculin 12.5 km, comentator Vlad Arhire;
14.00 – 15.30 Snowboard (finale)- SBX feminin + masculin, comentator Cristian Mîndru;
16.00 – 18.30 Hochei: Elveţia-Letonia, comentator Emil Hossu-Longin;
TVR 2 – 20.00 – Hochei: România – Finlanda, comentator Emil Hossu-Longin;

Miercuri, 20 februarie

TVR 1
10.30 Sărituri cu schiurile – echipe masculin, comentator Sorin Hobana
15.30 transmisiuni directe alternative (15.30 – 17.30) Patinaj artistic program scurt feminin comentator Alina Alexoi şi (16.00 – 18.30) Hochei: Letonia - Rusia, comentator Emil Hossu-Longin
TVR 2 – 19.30 – Patinaj artistic, program scurt masculin şi Hochei: Cehia – România, comentatori Alina Alexoi (patinaj) şi Emil Hossu-Longin (hochei), transmisiuni directe alternative

Joi, 21 februarie

TVR 1- transmisiuni directe alternative
10.30 – 15.30 Snowboard (calificări şi finale) - PGS feminin + masculin, comentator Cristian Mîndru;
10.30 – 11.30 Biatlon – sprint feminin 6 km, comentator Vlad Arhire;
10.30 – 11.30 Sărituri cu schiurile – calificări echipe feminin, comentator Sorin Hobana;
11.30 – 14.00 Sărituri cu schiurile – finale echipe feminin, comentator Sorin Hobana;
12.30 – 17.00 Patinaj artistic – program liber feminin, comentator Alina Alexoi;
13.00 – 14.30 Biatlon sprint masculin 7.5 km, comentator Vlad Arhire;
16.00 – 18.30 Hochei –meciul pentru locul 5, comentator Emil Hossu-Longin (alternativ pe TVR 1 şi TVR 2);
TVR 2 - 20.00 – Hochei: Meci pentru locul 3 (A2 – B2) – Bronz, comentator Emil Hossu-Longin;

Vineri, 22 februarie

TVR 1- transmisiuni directe alternative
10.30 – 12.00 Biatlon – Ştafetă mixt 2x6km / 2×7.5 km, comentator Vlad Arhire;
14.00 – 14.30 Schi alpin, Slalom paralel – echipe, comentator Cristian Mîndru;
10.30–11.30 Sărituri cu schiurile calificări echipe mixt, comentator Sorin Hobana;
11.30 – 14.00 Sărituri cu schiurile finale echipe mixt, comentator Sorin Hobana;
10.30 – 14.00 Patinaj artistic - program liber masculin, comentator Alina Alexoi;
14.30 Hochei: Finala, comentator Emil Hossu-Longin;
TVR 2 – 14.35 – Schi alpin – slalom paralel, comentator Cristian Mîndru;
TVR 2 – 19.30 – Ceremonia de închidere. Transmisiune directă de la Braşov, comentatori: Alina Alexoi şi Cristian Mîndru.


----------------------------------------------------------------------------------------


14.02.2013
Bogdan Miu își lansează un post de radio online numit Heart Radio

Bogdan Miu, fostul realizator al matinalului de la Europa FM, își lansează pe 14 februarie, un post de radio online ce se va numi Heart Radio.

La aproape o jumătate de an de când nu mai lucrează la Europa FM, Bogdan Miu a decis că este timpul să își lanseze propriul post de radio.


Cititi mai departe pe mediaddict.ro


HERAT RADIO este LIVE AICI
----------------------------------------------------------------------------------------


04.02.2013
Fotbal: Romania - Australia, in direct la Look TV, 06.02.2013, ora 22:00

Lotul Romaniei:
Silviu Lung jr, Srgian Luchin, Dragoş Grigore, Valerică Găman, Dan Nistor, Aurelian Chiţu, Alexandru Maxim, Gheorghe Grozav şi Marius Alexe, Ciprian Tătăruşanu, Vlad Chiricheş, Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Cristian Tănase şi Raul Rusescu, Costel Pantilimon (Manchester City), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia), Ştefan Radu (Lazio Roma), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Gabriel Torje (Granada), Costin Lazăr (PAOK Salonic) şi Bogdan Stancu (Orduspor).

----------------------------------------------------------------------------------------


29.01.2013
Fotbal: Meciuri la Look TV in perioada 30.01-04.02.2013

Miercuri, 30.01.2013, ora 17:00 ::: CFR Cluj - Malaga B
Vineri, 01.02.2013, ora 17:00 ::: CFR Cluj - Dnipro Dnipropetrovsk
Sambata, 02.02.2013, ora 21:00 ::: ROMANIA - POLONIA
Luni, 04.02.2013, ora 12:00 ::: Rapid București - Torpedo Kutaisi
Luni, 04.02.2013, ora 17:00 ::: Otelul Galati - Dinamo Kiev

----------------------------------------------------------------------------------------


22.01.2013
CNA a retras licenţa audiovizuală a OTV. Postul lui Dan Diaconescu nu mai poate emite

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras, în şedinţa de marţi, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, fapt care presupune că postul controlat de Dan Diaconescu nu va mai putea emite.

Licenţa OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasă la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA, cu unanimitate de voturi..


Cititi mai departe pe mediafax.ro

----------------------------------------------------------------------------------------


20.01.2013
Fotbal: Meciuri la Look TV in perioada 21-24.01.2013

Luni, 21.01.2013, ora 20:30: Steaua - Dinamo Kiev
Miercuri, 23.01.2013, ora 20:30: Steaua - Ferencvaros
Joi, 24.01.2013, ora 19:00: Dnipro Dnipropetrovsk - Rapid București

----------------------------------------------------------------------------------------


15.01.2013
Fotbal: Meciuri la Look TV in perioada 15-19.01.2013

Sambata, 19.01.2013, ora 17:30: CFR Cluj - Ferencvaros






----------------------------------------------------------------------------------------


11.01.2013
Canale noi la Telenet-Live

In data de 10.01.2013 pe site-ul http://www.telenet-live.com au fost introduse canalele City TV, TV Braila, TRT HD si West TV Resita.

De asemenea, au fost actualizate frecventele urmatoarelor canale: TV Sibiu, Tele Europa Nova, Moldova 1, Mad TV, Sfera TV si CNN


----------------------------------------------------------------------------------------


21.12.2012
RCS&RDS anunţă o schimbare importantă pentru toţi clienţii de la 1 ianuarie

Compania RCS&RDS va avea în ofertă, începând de anul viitor, doar două tipuri de abonamente, unul de cablu analogic, la un preţ de 25/ lei pe lună, şi un altul de cablu digital, care va costa 29 de lei/ lună.

În pachetul analogic, numărul de programe TV şi preţul nu sunt modificate faţă de cel la care au acces clienţii companiei în prezent.


Cititi mai departe pe gandul.info



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu